به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، چهارمین جلسه کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران با حضور احمد صادقی رییس این کمیته، رنجبر رییس سازمان حراست، الفت پور رییس مرکز نوسازی و تحول اداری و جهانی رییس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران در راستای توسعه شفافیت در شهرداری تهران برگزار شد.
احمد صادقی در این جلسه گفت: هوشمند سازی و شفافیت از مهمترین و برجستهترین برنامههای شورای ششم بوده و حتی در برنامههای ارایه شده از سوی شهردار منتخب شورا نیز در اولویت قرار داشت، لذا پیگیری این امور هدف ما بوده و به طور جد برای تحقق آن تلاش میکنیم.
وی افزود: خوشبختانه تا امروز مدیریت شهری مسیر روشنی را در تحقق امر شفافیت طی کرده و به مرور شاهد هستیم مواردی که باید در سامانه شفافیت به روز شود و یا راه اندازی شود یکی یکی در حال اجرا است. البته هنوز تا رسیدن به سر منزل مقصود و مواردی که باید در سامانه شفافیت بارگزاری شود فاصله است، اما مدیریت شهری در این دوره نسبت به این موضوع بی تفاوت نیست و میبنیم که دادهها به مرور در حال بارگزاری هستند و به زودی گزارش این امور و برنامه زمانبندی اقدامات بعدی به شهروندان ارائه خواهد شد.
صادقی با بیان اینکه تحقق شهرداری غیر حضوری ثمره هوشمند سازی و شفافیت است گفت: مبارزه با فساد، حذف امضاهای طلایی، رانت زدایی در امور، کاهش ترددهای غیرضرور، افزایش رضایت شهروندی، تسهیل و تسریع در کار مردم و آگاهی شهروندان از حقوق خود بزرگترین دستاوردهای شهرداری غیر حضوری است و ما امیدواریم با تسریع این فرایندها و تحقق شهرداری غیر حضوری عیدی خوبی به شهروندان فهیم و قدر شناس پایتخت بدهیم.
صادقی ادامه داد: فایده این جلسات علاوه بر پیگیری امور و نظارت بر حسن اجرای اقدامات، شناسایی گرههای بزرگی است که مانع از تحقق هوشمند سازی میشود. بدون شک تحقق شهرداری غیر حضوری منافع مافیای فساد را به خطر میاندازد و لذا یکی از گرههای بزرگ و موانع همین مافیا هستند که سبب کند شدن روند هوشمند سازی میشوند. این گرهها و چالشها باید شناسایی شود و بدون اغماض با هر کسی که هم راستا با منافع شهر و شهروندان نیست باید برخورد شود.
صادقی در ادامه با اشاره به نقش سازمان فاوا (فناوری اطلاعات و ارتباطات) شهرداری گفت: خوشبختانه با حضور مدیر جدید این سازمان شاهد ثبات در این عرصه هستیم و امیدواریم با ثبات در این سازمان روند اجرای هوشمند سازی تسریع شود. میدانید که سازمان فاوا نقش پر رنگی در فرایندهای امروز مدیریت شهری دارد و لذا با ثبات مدیریت در این سازمان است که میتوان شاهد به سرانجام رسیدن بسیاری از مقاصد در عرصه الکترونیکی شدن اقدامات باشیم.
صادقی در پایان گفت: شهرداری تهران ظرفیتهای بزرگی دارد و قطعا منابع هم کم نداریم، اما خواست و اراده مصمم نیاز است که در طول مسیر نایستیم و یا منحرف نشویم. برای تحقق شهرداری غیر حضوری همه مصمم ایستاده ایم چرا که نتیجه آن آسایش شهر و شهروندان خواهد بود.
لازم به ذکر است در این جلسه رییس سازمان بازرسی و مدیر کل تدوین مقررات و هماهنگی امور شوراها و نهادها که جزو افرادی هستند که نقش بسزایی در شفافیت، الکترونیکی شدن فرایندها و اجرای مصوبات مربوطه دارند، حضور نداشتند.