کد خبر:۱۰۶۸۸۱۸
سیداحمد علوی:

پروژه‌هایی نظیر پروژه دژ باغ کن محرک توسعه هستند/ رکورد نوسازی محلات فرسوده شهر تهران شکسته شد

رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران گفت: پروژه‌هایی نظیر پروژه دژ باغ کن محرک توسعه هستند تا راه را برای حضور گردشگران و مردم و رونق محلات فراهم کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیداحمد علوی رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز (شنبه ۱۹ فروردین‌ماه) در آیین افتتاح پروژه دژ باغ کن اظهار داشت: پروژه‌هایی نظیر پروژه دژ باغ کن محرک توسعه هستند تا راه را برای حضور گردشگران و مردم و رونق محلات فراهم کنند.

وی تاکید کرد: اگر این پروژه‌ها نتوانند محرک توسعه را ایجاد کنند جز اینکه فضایی را اشغال کرده باشند سود و تاثیری نخواهند داشت بنابراین سازمان نوسازی تدابیر لازم در این خصوص را صورت دهد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: پروژه دژ باغ کن از همه ابعاد عالی است و همه ظرفیت‌ها برای شکوفایی استعداد ورزشی بانوان و آقایان در آن دیده شده است.

علوی در بخشی از سخنان خود با اشاره به توقعات به جای مردم از شورای شهر و مدیریت شهری تهران گفت: با توجه به اینکه اکثر اعضای شورای شهر تهران از مدیران شهری هستند این توقعات به جا است و ما در تلاش هستیم که به توقعات مردم پاسخ بدهیم.

وی با اشاره به اقدامات نوسازی شکل گرفته در محلات نفرآباد، شوش، کرمان گفت: پرونده‌های نوسازی در محله‌های کم برخوردار شهر تهران افزایش یافته و به عبارتی رکورد نوسازی در محلات فرسوده ما شکسته شده است.

رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران گفت: اتفاقات بزرگ در حوزه نوسازی بافت فرسوده و حفظ بافت‌های تاریخی شهر تهران رخ داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار