آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۹۰۸۵
خوشنود در گفت‌وگو با «دانشجو»:

۱۷ هزار میلیارد تومان درآمد‌های پایدار خارج از شهرداری تهران در سال ۱۴۰۱+فیلم

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران گفت: شهرداری تهران در سال ۱۴۰۱، ۱۷ هزار میلیارد تومان از محل درآمد‌های پایدار خارج از شهرداری وصولی داشته، در حالی که بودجه مصوب شورای شهر بابت سال گذشته از محل مذکور ۸ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بوده است.

17 هزار میلیارد تومان درآمدهای پایدار خارج از شهرداری تهران در سال 1401+فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ علی خوشنود مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره مهم‌ترین اقدام سال ۱۴۰۱ حوزه مسئولیتش اعلام کرد: از مهم‌ترین اقداماتی که در حوزه درآمد‌ها اتفاق افتاد، پیگیری‌ها در جهت وصول و دریافت مطالبات شهرداری تهران شامل ارزش افزوده، عوارض شماره‌گذاری، سوخت و عوارض گمرکی از نهاد‌هایی نظیر سازمان امور مالیاتی، وزارت کشور، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها بوده است.
وی در خصوص میزان مطالبات خارج از شهرداری تهران خبر داد: در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۶هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان وصولی از عوارض خودرو، عوارض گمرک، ارزش افزوده، سوخت و شماره‌گذاری داشتیم. بودجه مصوب امسال شهرداری تهران برای درآمدزایی از این ناحیه، ۸ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بود.


خوشنود با اشاره به وصولی‌های شهرداری تهران عنوان کرد: با تلاش فشرده مدیریت شهری تا واپسین روز‌های سال ۱۴۰۱، بالغ بر ۱۷ هزار میلیارد تومان از محل درآمد‌های پایدار خارج از شهرداری تهران در سال گذشته وصول شد که این میزان نزدیک به ۱۰۰ درصد افزایش وصوصلی نسبت به بودجه مصوب را نشان می‌دهد.

کد ویدیو

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران با اشاره به افزایش درآمد‌های پایدار شهرداری تهران بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۰ مبلغ درآمد شهرداری تهران ۳۸ هزار میلیارد تومان بوده که از این رقم ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد، یعنی کمتر از ۲۰ درصد، مربوط به بخش درآمد‌های پایدار خارج از شهرداری است.


وی با اشاره به بودجه مصوب شورا در سال ۱۴۰۱ ادامه داد: مبلغ ۵۰ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه برای سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید. عملکرد در حوزه وصول درآمد‌های خارج از شهرداری تهران به بیش از ۱۷ هزار میلیارد یعنی تقریبا ۳۵ درصد بودجه مصوب رسیده است.


خوشنود در پاسخ به محل درآمد‌های شهرداری تهران توضیح داد: درآمد‌های شهرداری از دو بخش درآمد‌های حاصل از عوارض و مالیات، فروش سوخت و سیگار، آلایندگی‌ها، ارزش افزوده کالا‌های وارداتی در گمرک و نقل و انتقال ثبت وصول می‌شود و بخش دیگر باید مستقیم از مردم اخذ شود مانند عوارض نوسازی.


وی با تاکید بر اهمیت مدیریت مالی شهر بر اساس منابع پایدار و عدم فشار اقتصادی بر شهروندان اضافه کرد: شهرداری تهران برای کسب درآمد نمی‌خواهد به مردم فشار وارد کند و بیشتر درآمد خود را از محل درآمد‌های پایداری کسب می‌کند که قانون آن‌ها را وضع کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار