کد خبر:۱۰۶۹۶۱
انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اروميه:
حماسه 9 دي انقلاب سوم ملت ايران است
انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اروميه در آستانه فرارسيدن حماسه 9 دي با صدور بيانيهاي اعلام كرد: حماسه 9 دي انقلاب سوم ملت ايران است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در اروميه، در بخشي از اين بيانيه آمده است: حماسه 9 دي بصیرت، شجاعت و دیانت ملتی هوشیار و در صحنه را به رخ جهانیان كشيد، ملتي که بیش از سه دهه با پیروی از معمار کبیر انقلاب و مقام معظم رهبري تمامی نقشه های امپریالیسم صهیونیستی و اذناب داخلی آنها را نقش برآب کرده است.
اين بيانيه مي افزايد: ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی در 9 دی سال گذشته بار دیگر پیوند جاویدان جمهوریت و اسلامیت را جشن گرفتند و نمادی از مردم سالاری دینی را که گفتمان اصلی نظام است در قالب پیروی از اصل مترقی ولایت فقیه نشان دادند.
در ادامه اين بيانيه با بيان اينكه مردم با بصیرت ایران همچون انقلاب سال 57، شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را بار دیگر به طور کامل و صحیح معنا کردند، آمده است: یوم الله 9دی یادآور مرگ جنبش سبز اموی است كه دم از حسین و کربلا زدند،اما تقدیر الهی بر آن بود که عاشورا نقاب از چهره این ضد حسینیان برکشد و این یزیدیان زمان را رسوا کند.
اين بيانيه از 9 دي ماه به عنوان انقلاب سوم ياد و تصريح كرد: اين انقلاب که نمایشی از اتحاد، برابری و برادری در برابر جمهوریت اشرافی و مزدورانه خواص مردود شده بود، بنا به فرموده رهبر فرزانه انقلاب نظام جمهوری اسلامی را برای چندین دهه آینده بیمه کرد.
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه در پايان اين بيانيه، از مسئولان قضایی کشور خواست تا بوی زر و زور را شکسته و سران فتنه سال گذشته را که عاملان اصلی بی حرمتی به ساحت قدسی امام حسین (ع) بودند را دستگیر و محاکمه کند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰