آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۰۲۰۹

دستور رئیس دانشگاه تهران برای پیگیری ارتقای کیفیت زندگی در خوابگاه‌ها

رئیس دانشگاه تهران و جمعی از اعضای هیأت رئیسه دانشگاه با حضور در مجتمع خوابگاه‌های شهید چمران دانشگاه تهران با دانشجویان دیدار و گفتگو کردند.
دستور رئیس دانشگاه تهران برای پیگیری ارتقای کیفیت زندگی در خوابگاه‌ها

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، در جریان دیدار بهاری و رمضانی سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران با دانشجویان ساکن مجتمع خوابگاهی شهید چمران و دانشجویان دیگر خوابگاه‌های خواهران، مطالبات صنفی دانشجویی با رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه تهران مطرح شد.


بهسازی فضای فیزیکی، افزایش سرویس‌های رفت‌وآمد، ارتقای امکانات و خدمات در دسترس و گسترش فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی در زمینه آداب زندگی جمعی در خوابگاه‌ها از مهمترین خواسته‌ها و پیشنهادات دانشجویان به مدیریت دانشگاه بود.


رئیس دانشگاه تهران با صدور دستوراتی به مدیران امور خوابگاه‌ها در زمینه ارتقای کیفیت زندگی دانشجویی، تاکید کرد: دانشجویان برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویی لازم است ایده‌پردازی کنند و فضای گفتگو و ارائه پیشنهاد از سوی دانشجویان به مسئولان دانشگاه و خوابگاه‌های دانشجویی برقرار باشد.


احمد نوحه‌گر معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع، محمود کمره‌ای معاون آموزشی، مهدی شهبازی مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی، علیرضا وجهی معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی و دکتر فاطمه یزدیان مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده دانشگاه تهران در این دیدار دانشجویی حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار