به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) در نامه ای به آیت الله رئیسی، رئیس جمهور خواستار ورود ورود پرشتاب دولت و شخص حضرتعالی به مسئله بحرانی مسکن شد.
متن این نامه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جناب آقای رئیسی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم
با عنایت به آغاز فصل بهار و جابجایی مستاجرین باید گفت که متاسفانه قانون مشخصی در خصوص افزایش قیمت اجاره بها وجود ندارد.
بیش از یک سال است که در طی جلسه ای و با اعلام رسمی وزارت راه و شهرسازی در دولت تان؛ قصد این شد که این مسئله سامان یابد و برای اجاره و رهن مستاجرها سقف تعیین شود که نهایتا منجر به افزایش حداکثر ۲۵٪ در تهران، ۲۰٪ در شهرهای بالای یک میلیون نفر و ۱۵٪ در شهرهای دیگر شد.
جناب آقای رئیس جمهور
سوالی که ذهن مان را به خود درگیر کرده؛ این است که آیا این آمار و ارقام به نتیجه رسیده است یا خیر؟ بنظرتان آیا صاحبخانه ها نسبت به مستاجرین رعایت قانون کرده اند؟ املاک چطور؟
آقای رئیسی!
کمر مستاجرین در حال خم شدن است. شما قطعا اطلاع از حقوق یک کارگر زحمتکش دارید! بنظرتان او می تواند با حقوق ۸میلیون تومانی، ۵ میلیون را اجاره دهد؟ آیا او همسر و فرزند ندارد؟! آیا مخارج دیگر ندارد؟ شما به عنوان رئیس جمهور نظرتان چیست؟!
سکاندار دولت سیزدهم
خلأ در این مسئله که به بحران بی عدالتی و موجب نارضایتی ملت شریف شده، عدم ضمانت اجرایی قانون اجاره بها و نبود سامانه هوشمند دقیق رهگیری و پایش رهن و اجاره می باشد. برای دولت مگر چقدر هزینه ساز است که با راه اندازی این سامانه موجب رضایتمندی ملت شود؟ از ابتدای دولت سیزدهم متاسفانه عزم جدی در این خصوص مشاهده نشده است و آمار رسمی کشور عدم رعایت قانون را تایید می نماید.
آقای رئیس جمهور محترم!
الحمدالله که جنابعالی اقدامات موثر و وزینی در راستای عدالت و محوکردن سوداگران و سودجویان داشته اید؛ انتظار می رود دستان بهره وران سودپرور حوزه مسکن و اجاره بها را قلع و قمع نمایید.
فصل تابستان نزدیک است و بسیاری از مستاجرین اقدام به جابجایی خواهند کرد. درخواست جدی ما، ورود پرشتاب دولت و شخص حضرتعالی به این مسئله در حال بحران است.
در پایان؛ بسیج دانشجویی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) از شما به عنوان رئیس جمهور مردمی و زحمت کش تقاضا می شود که چندی پای درد دل های مستاجرین بنشینید تا هم مرهمی بر جراحات شان باشید و هم انگیزه قانونمندشدن آن را سرعت ببخشید. بیش از ۸۰٪ حقوق و دستمزد صرف مسکن می شود! همچنین؛ راه اندازی سامانه هوشمند، برآورد اجاره بها باتوجه به مکان و محله مسکن برای سال آینده آن به صورت برخط و عادلانه، نظارت جدی و مستمر از املاک قانون شکن و سودجو، مجازات های سخت برای سوداگران پیشنهادات کارساز و پیشبردانه در این مسئله مهم است.
كُلُّكُمْ رَاعٍ وَ كُلُّكُمْ مَسْئُولٌ عَنْ رَعِيَّتِهِ
والعاقبه للمتقین