کد خبر:۱۰۷۰۸۸۷
در نشست تحریم رسانه‌ای از منظر حقوق بین الملل مطرح شد

نصراللهی: آمریکا مانع بزرگ جریان اطلاعات در دنیاست/ ضیائی: رسانه‌های مروج تروریسم رسانه‌ای مستحق جرم انگاری هستند

نشست بررسی تحریم رسانه‌ای از منظر حقوق بین الملل با حضور اساتید دانشگاهی در دانشگاه آزاد تهران مرکز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست بررسی تحریم رسانه‌ای از منظر حقوق بین الملل با حضور اکبر نصراللهی، رئیس دانشکده ارتباطات دانشکده علوم اجتماعی ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد تهران مرکز و ضیائی، عضو هیات علمی دانشگاه قم در دانشگاه آزاد تهران مرکز برگزار شد.

نصراللهی، رئیس دانشکده ارتباطات دانشکده علوم اجتماعی ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد تهران مرکز در این نشست با اشاره به دیکتاتوری و آپارتاید رسانه‌ای کشور‌های غربی گفت: با وجود تکثر رسانه‌ای در جهان، اما آمریکا حاضر است هزینه کند تا جلوی فعالیت رسانه‌های مستقل و هر حرفی که مغایر هژمونی غرب است را بگیرد. با این اوصاف امروز آمریکا مانع بزرگ جریان اطلاعات در دنیاست.

وی با بیان اینکه آزادی رسانه‌ها در غرب مشروط به مخالفت با کشور‌های مستقل و اسلامی و به هم ریختن امنیت کشور‌های دیگر است، افزود: در ماجرای رعنا رحیم پور او غافل از اینکه مکالماتش شنیده می‌شود موضوع مصاحبه با تجزیه طلبان را با مادرش درمیان گذاشت که با انتشار صوت این مکالمه با او برخورد صورت گرفت و در نهایت هم مجبور شد با دلیل دیکتاتوری و فشار با گریه و بغض از فعالیت رسانه‌ای خداحافظی کند.

 
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو


نصراللهی با اشاره به اینکه غربی‌ها برای اینکه جلوی روایت ایران را بگیرند در برهه‌های مختلف به صورت یکجانبه شبکه‌های ماهواره‌ای ایران را متوقف کرده اند، بیان کرد: اگر بنا باشد تمام رسانه‌ها فقط یک حرف بزنند که به این همه کثرت رسانه‌ای نیاز نبود. غربی‌ها سال‌ها مردم را به اسم آزادی استثمار کردند، ولی با آزادی بیان در رسانه‌های مقابل خود مخالف هستند.

وی تحریم رسانه‌های ایران را نشان دهنده نقض اصول ادعایی غربی‌ها و اصول بین الملل درباره آزادی رسانه‌ها هستیم، افزود: در بسیاری از قوانین غربی‌ها ترویج خشونت و توهین به ادیان خط قرمز است؛ ولی شارلو ابدو به راحتی به پیامبر توهین می‌کند.

نصراللهی اضافه کرد: غربی‌ها روی حریم خصوصی و عدم سوء استفاده از اطلاعات مردم حساس هستند، اما ایلان ماسک به صراحت اعلام کرد که دولت آمریکا به اطلاعات کاربران در توئیتر دسترسی دارد و سنا هم شرکت‌های مستقر در این کشور را مکالف کرده تا دسترسی به اطلاعات کاربران شبکه‌های اجتماعی را در اختیار دولت قرار دهند.

وی با بیان اینکه هدف رسانه‌های غربی این است که با تحریم رسانه‌ای و محاصره تبلیغانی مانع روشنگری و روایت رسانه‌ای کشور‌های مستقل به ویژه ایران شوند، افزود: ما باید با لشکر رسانه‌ای خود محاصره تبلیغانی دشمن را شکست دهیم و از طرفی با استفاده از ابزار مختلف با جریان تحریف مقابله کنیم، چون اگر جریان تحریف شکست بخورد جریان تحریم هم شکست خواهد خورد.

نصراللهی اظهار کرد: در حالی که غربی‌ها ما را تحریم رسانه‌ای کردند ما نباید خودمان را هم تحریم کنیم. به زعم بنده کسانی که به بیان تعارضات غربی‌ها نسبت به ادعاهایشان هستند باید در اینستاگرام حضور داشته باشند، چون مخاطب ما فقط خودی‌ها نیستند که بخواهیم در روبیکا حرف مان را بزنیم. ما از خودتحریمی خیلی متضرر شویم؛ از این رو باید از تحریم رسانه‌ای و خودتحریمی خارج شویم.

وی اضافه کرد: ما در عرصه‌های نظامی به توانمندی رسیده ایم و توانسته ایم دشمن را متوقف کنیم؛ مثلا وقتی رئیس جمهور می‌گوید اگر اسرائیل حرکتی کند ما حیفا و تلاویو را می‌زنیم این به خاطر بازدارندگی نظامی ماست؛ پس در رسانه نیز باید به این بازدارندگی برسیم

نصراللهی اظهار کرد: ما باید از راهبرد رسانه‌های موازی استفاده کنیم و در جهت بالابردن سواد رسانه‌ای مردم تلاش کنیم.

همچنین ضیائی، عضو هیات علمی دانشگاه قم در این نشست نقش آفرینی رسانه‌ها در اغتشاشات دیگر کشور‌ها را مطابق حقوق بین الملل جرم و جنایت دانست و گفت: رسانه‌هایی که با حمایت غربی‌ها به تروریسم رسانه‌ای دامن می‌زنند مستحق جرم انگاری هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار