آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۱۴۰۲

تغییرات برنامه جهان آرا در سال جدید

شبکه افق سیما در جهت پشتیبانی رسانه‌ای و آسیب شناسی به منظور تحقق بهتر شعار سال ۱۴۰۲، تغییراتی را در برنامه جهان آرا اعمال کرده است.

تغییرات برنامه جهان آرا در سال مهار تورم و رشد تولید

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سال ۱۴۰۲ توسط مقام معظم رهبری سال مهار تورم و رشد تولید نامگذاری شده است و شبکه افق سیما به همین منظور در برنامه جهان آرا یکی از برنامه‌های پر مخاطب خود که برنامه‌ای سیاسی و گفتگو محور با اجرای امیر حسین ثابتی است، تغییراتی را اعمال کرده و با برگزاری سلسله نشست‌هایی اقتصادی با آسیب شناسی موانع مهر تورم و رشد تولید به تحقق هر چه بیشتر این شعار کمک کند.


حال برنامه جهان آرا در ادامه این نشست‌های اقتصادی، امشب (دوشنبه) ساعت ۲۲:۰۰ میزبان مناظره علمی بین دکتر مسعود درخشان استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و دکتر موسی غنی نژاد استاد اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف با موضوع "تاملی در باب نظام اقتصادی ایران" خواهد بود.


گفتنی است آخرین مناظره و گفت‌وگوی میان دکتر مسعود درخشان و دکتر موسی غنی‌نژاد که بیش از هر نمونۀ پیشین دیگری شهرت یافت؛ مناظره‌ای ناتمام در سال ۱۳۸۷ بود که در فضای اقتصادی آن سال‌ها بسیار برجسته شد و زمینه سلسله مباحثات فراوانی را در بین جامعه اقتصادی کشور فراهم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار