علیرضا قدس، مدیرعامل مجموعه مختصات (پلنفرم سرمایه انسانی مختصات) در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دربارهی کاربرد این پلتفرم نوآورانه گفت: از سال ۹۹ مجموعه مختصات شکل گرفت. فعالیتی که انجام میدهیم، ایجاد ارتباط بین نخبگان دانشگاه با سازمانهای صنعتی و اقتصادی به جهت افزایش بهرهوری و تولید محصولات جدید در حوزه اقتصاد دانشبنیان است.
وی با اشاره به اینکه این پلتفرم برای چه گروهی کاربرد دارد، گفت: جامعه مخاطبان مختصات را دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارشد و دکتری دانشگاههای برتر و شرکتهایی که جزو بهترینهای صنعت هستند دربرمیگیرد.
مدیرعامل مجموعه مختصات ادامه داد: ما سعی میکنیم پل ارتباطی بین دانشجویان و صنعت باشیم. بخشی از فعالیت مجموعه ما آموزشی است. در مدت ۴ ماه آموزش با شبکه سازی، دانشجویان را به صنعت متصل کنیم.
وی با اشاره به مدت ۴ ماهه آموزشی تصریح کرد: چهار ماه آموزش کارشناسی زنجیره ارزش برای دانشجویان تدارک دیده شده. آموزش ما از محور محصول آغاز میشود با توجه به اینکه در هر صنعتی یک محصول در بازار عرضه میشود و به فروش میرسد. دانشجویان با شناسایی محصول و زنجیره ارزش آن به فرصتها و خلاهای حول آن محصول میرسند؛ وقتی به همچین دانشی رسیدند با شناخت باقی بازیگران زیست بوم سعی میکنند تغییراتی ایجاد کنند که توسط آن، بهره وری زنجیره ارتقا دهند.
قدس ادامه داد: در پایان دوره افراد با رفتن به یک سازمان، با اطلاعات و ارتباطاتی که دارند میدانند سبب جهش آن سازمان باشند.
مدیرعامل مجموعه مختصات گفت: چالش یابی و فرصت یابی، بررسی نمونههای برتر دنیا در حوزه مدنظر و همچنین سنجش وضعیت موجود آن زنجیره، باعث شناسایی مسیرهای پیش رو و طراحی مسیرهای حرکتی میشود. پس از پایان دوه افراد به عنوان کارشناس زنجیره ارزش شناخته میشود.