به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری «آناتولی»، وزارت کار در نوار غزه آمار فوق را به مناسبت روز جهانی کارگر منتشر کرد و افزود، اقدامات رژیم صهیونیستی علیه غزه، مبتنی بر تشدید محاصره و مسدود کردن [گذرگاهها]است و موجب افزایش وضعیت نرخ بیکاری جوانان شد.
این گزارش نشان میدهد که نرخ بیکاری در نوار غزه به ۴۵ درصد رسیده که این میزان در میان جوانان ۷۴ درصد است.
این وزارتخانه از نهادهای حامی و دستگاههایی که کمک مالی برای فلسطینیان جمع میکنند خواست که از برنامهها و طرح آن پشتیبانی کنند تا بتواند اهداف خود را محقق کند و نرخ بیکاری را کاهش دهد.
وزارت کار تشکیلات خودگردان در نوار غزه همچنین خواستار زیر فشار گذاشتن رژیم صهیونیستی شد تا تعداد کارگران بیشتری را در سرزمینهای اشغالی به کار گیرد و استخدام کند.
وزارت کار نوار غزه همچنین خواستار فشار جامعه بین الملل به تل آویو شد تا اخلال در کار کشاورزان و ماهیگیران فلسطینی را متوقف کند.
اعمال محاصره اقتصادی از سال ۲۰۰۷ میلادی توسط رژیم صهیونیستی بر نوار غزه موجب بحرانی شدن شرایط اقتصادی این باریکه شده است.
براساس آخرین گزارش دیدهبان اروپا - مدیترانه که در زمینه حقوق بشر فعالیت دارد، از مجموع ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار فلسطینی در نوار غزه، حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن از آنان به علت محدودیتهای تحمیلی رژیم صهیونیستی بر این باریکه در فقر زندگی میکنند.