کد خبر:۱۰۷۳۲۰
بيانيه مجمع دانشجويان پيرو خط امام و رهبري دانشگاه شهركرد به مناسبت 9 دي
مجمع دانشجويان پيرو خط امام و رهبري دانشگاه شهركرد با صدور بيانيهاي به مناسبت 9 دی ماه 88، اعلام كرد: تا آخرين نفس و قطره خون خويش، پاسبان و پاسدار ميراث عظيم و الهي خميني كبير هستيم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد، مجمع دانشجويان پيرو خط امام و رهبري دانشگاه شهركرد در بخشي از اين بيانيه با تحسین حماسه آفريني و قبولی ملت بزرگ ایران در آزمون 9 دی ماه 88، ضمن تجديد بيعت با آرمان هاي بلند و ملكوتي رهبر فقيد جمهوري اسلامي ايران، آورده است: براي جانفشاني در راه انقلاب و رهبر معظم آن تا آخرين نفس و قطره خون خويش، براي پاسباني و پاسداري از ميراث عظيم و الهي خميني كبير آماده خواهيم بود.
اين بيانيه ضمن اعلام تقدير خالصانه خود از مسئولان دولت و نيز مديران استان به جهت اجراي تحول عظيم و راهگشاي اقتصادي (هدفمند سازي يارانه ها)، توفيقات روزافزون دولت خدمتگزار را از خداوند متعال خواسته است.
در این بیانیه دانشجویان پيرو خط امام و رهبري دانشگاه شهركرد با اعلام انزجار از تمامي حركات و سكنات روشنفكر مآبانه رئيس دفتر رئيس جمهور، خواستار دقت نظر مسئولان و نيز نيرو هاي مؤمن و اصولگراي استان نسبت به نفوذ ياران و اعوان و انصار وي در استان، در پست هاي مديريتي و مهم استان است.
این بیانیه با تأکید بر لزوم وحدت كلمه ميان سران و نيرو هاي اصولگراي استان در آستانه تحركات سياسيون به جهت انتخابات آتي مجلس شوراي اسلامي، در راستای جلوگیری از رخداد حادثه تلخ گذشته، ابراز اميدواري كرده است كه به لطف خداوند ديگر شاهد رخداد حادثه تلخ گذشته نباشيم.
مجمع دانشجويان پيرو خط امام و رهبري دانشگاه شهركرد در پايان اين بيانيه اعتراض شديد خود را نسبت به روند افسارگسيخته ترويج بي حجابي و بي عفتي در سطح معابر شهركرد و نيز تغيير چهره مذهبي اين شهر و ترويج نمادهاي شيطان پرستي و فرقه گرايي در استان اعلام کرده و خواستار رسيدگي سريع مسئولان امر شده است./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰