آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۳۴۲۸
آخر هفته با اخبار دانشگاهی|

حذف ۲۰ درصد رشته‌های تحصیلی بدون متقاضی / اعطای گرند پژوهشی به اساتید جوان

در هفته گذشته اخبار بسیاری در حوزه آموزشی و فناوری منتشر شد که برای دانشجویان حائز اهمیت است.

حذف ۲۰ درصد رشته‌های تحصیلی بدون متقاضی / اعطای گرند پژوهشی به اساتید جوان

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته گذشته اخبار فراوانی از جنس آموزش و فناوری در دانشگاه‌ها منتشر شد که برای دانشجویان حائز اهمیت بود. برای مرور برخی از این اخبار با ما همراه باشید.

 

 

حداقل ۲۰ درصد رشته‌های تحصیلی بدون متقاضی در سال ۱۴۰۲ حذف می‌شوند

 

به نقل از وزارت علوم، قاسم عموعابدینی به اشاره به اجرای طرح آمایش آموزش عالی اشاره کرد و گفت: مصوبات شورای گسترش آموزش عالی و شورای عالی برنامه‌ریزی به صورت گسترده در سال ۱۴۰۲ اجرایی و حداقل ۲۰ درصد از رشته‌هایی که متقاضی نداشته و استان‌ها و مناطق کشور به آن‌ها نیاز ندارد و یا اشتغال برای آن‌ها وجود ندارد از برنامه پذیرش در سال ۱۴۰۲ حذف می‌شود.

 

 

//////

۵۲ استاد برگزیده دانشگاه‌ها معرفی شدند


آیین گرامیداشت مقام معلم همراه با تقدیر از برترین اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها برگزار و از ۵۲ استاد دانشگاه تقدیر شد.

 

اعطای گرنت پژوهشی ۴۴ میلیون تومانی به اساتید جوان

 

در راستای حمایت از اساتید جوان با سابقه کم‌تر از ۵ سال، ۴۴۰ میلیون ریال اعتبار در قالب طرح پژوهانه به اساتید جوان دانشگاه امیرکبیر اعطا می‌شود. این طرح پژوهانه، علاوه بر مبلغ اعتبار جامع سالانه‌ای است که برای حمایت از فعالیت‌های پژوهشی به این اساتید تعلق می‌گیرد.

 

 

//////

 

 

مصوبه جدید انتقالی و مهمانی دستیاران تصویب شد

 

بند یک موضوع هشتادمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصی مورخ ۲۰ بهمن ماه سال ۹۴ درخصوص دریافت شهریه از دستیاران انتقالی است، اصلاح شد. این موضوع در ارتباط با پرداخت شهریه از سوی دستیاران تخصصی است که به دانشگاه دیگر انتقالی گرفته‌اند یا مهمان هستند.

 

دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مقصد می‌بایست ضمن رعایت کلیه مفاد مندرج در آیین‌نامه اجرایی مهمانی و انتقالی دستیاران رشته‌های تخصصی مصوب در هفتاد و دومین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی با تصویب هیئت‌امنای دانشگاه مجاز به اخذ شهریه هستند.

 

 

//////

 

۶ دانشمند برتر جایزه کنز از ۴ کشور معرفی شدند

 


مدیر توسعه علمی و فناوری بنیاد مصطفی (ص) گفت: غربالگری توسط ۱۰۰ داور انجام شد و افرادی که از این مرحله عبور کردند وارد مرحله ارزیابی شدند و سپس ۲۰ نفر به داوری نهایی رسیدند که از این تعداد ۶ نفر به عنوان برگزیده نهایی از ۴ کشور انتخاب شدند.

 

//////

 

تیم رباتیک IKIU دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) مقام نائب قهرمانی را کسب کرد

 

تیم ۸ نفره دانشجوییِ مرکز رشد واحد‌های فنّاور دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) در لیگ ربات‌های صنعتیِ که با حضور ۱۲ تیم دانشجویی از دانشگاه‌های مختلف کشور برگزار شد موفق به کسب مقام دوم و نائب قهرمانی این دوره از مسابقات شد.

در این دوره از مسابقات بیش از ۱۵۰۰ شرکت کننده در قالب ۳۰۰ تیم حضور دارند که در ۲۳ لیگ از جمله لیگ انسان‌نمای کوچک، ربات‌های سرویس‌رسان در کار، ربات پرنده، خودرو خودران، شبیه‌سازی سه بعدی فوتبال، شبیه‌سازی دو بعدی فوتبال، شبیه‌سازی فوتبالیست دو بعدی استارتر، شبیه‌سازی امدادگر و ربات مجازی امدادگر با هم به رقابت پرداختند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار