کد خبر:۱۰۷۳۸۲۹
توسط نشر سرو؛

کتاب «ملکه‌ای از عکا» منتشر شد

کتاب «ملکه‌ای از عکا» به قلم عباس عباس‌زاده توسط نشر سرو منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کتاب «ملکه‌ای از عکا» به قلم عباس عباس‌زاده به‌تازگی توسط انتشارات سرو موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس منتشر و راهی بازار نشر شده است.

در شمال سرزمین فلسطین شهر کهنی قرار دارد به نام عکا. با بازار‌ها و برج و بارو‌های قدیمی. نگینی است اصیل و درخشان در ساحل مدیترانه که گویی هر دو در آغوش هم غنوده‌اند. فرسنگ‌ها دورتر به سمت شهر مقدس ناصره، زادگاه حضرت عیسی بن مریم، روستایی سرسبز قرار داشت به نام بحریون که ییلاق لنچداران عکا بود. روستایی به غایت زیبا با فرهنگ و آداب و سنت‌های خاص خود. «ملکه‌ای از عکا» حکایتی است از دلدادگانی که در آن دیار عشقشان جاودانه شد.

در تمثیل این عشق در فرازی از این رمان می‌خوانیم:

"عاشقی مانند دانایی است، هر چه بیشتر بدانی، بیشتر رنج می‌بری و خیلی زود می‌فهمی رنج ناشی از دانستن بهتر از نشاط حماقت است… عاشق که باشی، آن رنج خاص و دلنشین را تجربه می‌کنی… رنجی که حاضر نمی‌شوی یک لحظه اش را با هزار سرخوشی عوض کنی…" و پژواک این عشق از هنگام پدیدار شدن تا پایان داستان هر چه رساتر شنیده می‌شود.

این کتاب با در ۱۲۰ صفحه، شمارگان ۲۰۰ نسخه و بهای ۶۰ هزار تومان منتشر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار