به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد امین توکلی زاده با اشاره به برگزاری جلسهای برای توجیه اعضاء جدید هیات امناء مدیریت محله اظهار داشت: یکی از اصلیترین برنامههای این دوره شورای شهر و مدیریت شهری، مردمیسازی مدیریت شهری و استفاده از ظرفیتهای بی شمار مردمی است.
وی افزود: در گذشته مشارکت مردم در امور مدیریت شهری از طریق شورایاری محلات انجام میشد، ولی منع قانونی پیش آمده ابهاماتی در چگونگی اداره سرای محلات و مدیریت محلهها پدید آورد.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه در ابتدای دوره جدید مدیریت شهری طراحی برای ایجاد سازوکاری جدید برای استفاده از این ظرفیت صورت گرفت، افزود: جلسات متعدد شکل گرفته در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی به طرح نظام نامه محله ختم شد که در تاریخهای ۱۴ و ۲۱ تیرماه سال ۱۴۰۱ توسط شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید.
توکلیزاده اظهار داشت: شهرداری تهران بر اساس بند ۱/۴ ماده چهارم این نظام نامه موظف شده از طریق تعامل و هماهنگی با ذینفعان و ذی مدخلان محلهای و بدون هرگونه توسعه تشکیلاتی و افزایش نیروی انسانی نسبت به تشکیل هیات امنای مدیریت محله در محلات تهران اقدام کند.
وی افزود: ۵ نفر از این اعضاء را شورای شهر تهران به عنوان عضو ناظر در ۳۵۲ محله باید انتخاب و معرفی کند که منتظر اعلام نظر شورای اسلامی شهر تهران هستیم. ۱۰ نفر توسط نهادهای دارای فعالیت محلهای و مردمی معرفی میشوند. همچنین ۶ نفر توسط شهرداری تهران از میان فعالان و موثران مردمی معرفی میشوند و یک نفر هم با معرفی شهرداری تهران و تصویب هیات امنا محله به عنوان مدیر محله منصوب و به اعضاء هیات امناء اضافه میشود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران اظهار داشت: شهرداری تهران بر اساس تکلیف شورای شهر و بر اساس نظام نامه محله وظیفه خود را در مورد معرفی ۶ نفر فعالین مردمی فرهنگی و اجتماعی محلات انجام داده است و ان شاء الله با معرفی ۳ نفر از بخشهای دیگر، هیات امنای محلات رسمیت مییابند و میتوانند به انجام ماموریتهای خود بپردازند و جلسه امروز فقط در راستای توجیه اعضاء جدید هیات امناء است و تا اضافه شدن ۳ نفر بعدی هیات امناء رسمیت ندارد.
وی در پایان گفت: امیدواریم هرچه زودتر این ۳ نفر هم به جمع هیات امناء اضافه شود تا بتوانیم مدیران محلات را انتخاب کنیم.