به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی و بینالملل معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران؛ در ابتدای این نشست که مهرداد امنزاده، مدیر هسته گزینش این معاونت نیز حضور داشت، شادی مالکی مدیرعامل ستاد معاینه فنی در خصوص نحوه فعالیت مراکز معاینه فنی توضیح داد.
وی در توضیحات خود گفت: با تلاش همکاران ستاد معاینه فنی در ۴ ماه اخیر، اقدامات شاخصی در راستای مدیریت صفوف، تسهیل در خدمترسانی به شهروندان، افزایش اثربخشی معاینه فنی در کاهش آلودگی هوا و ارتقای ایمنی خودرو، اینترنتی شدن مراکز پُر ازدحام و حل مشکل صفوف طولانی مراکز معاینه فنی، راهاندازی تعمیرگاه ویژه بانوان، راهاندازی خدمات خودرویی جدید در مراکز، توسعه کیفی خدمات با افزایش ساعت کاری و افزایش خطوط معاینه فنی، تنظیم و ارائه لوایح پیشنهادی به دستگاههای ذیربط برای اصلاح قوانین و مصوبات مربوطه، بخشی از اقداماتی است که در چند ماه گذشته صورت پذیرفته است.
مالکی، ضمن تقدیر از رویکرد جدید مدیریت گزینش افزود: با توجه به تدابیر پیشبینی شده، خوشبختانه فضایی صمیمی از طریق ایجاد امکان ارتباط دوسویه فیمابین مدیران گزینش و کارکنان شهرداری تهران، ایجاد شده که گزینش را به خانهای ایمن، امیدآفرین و انگیزهبخش برای کارکنان تبدیل کرده و توانسته با نگاه پیشگیرانه بر شیوه زندگی و کار کارکنان تأثیرگذار باشد.
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خاطرنشان کرد: البته برگزاری نمایشگاه روایت تحول گزینش شهرداری تهران در مکتب حاج قاسم از طریق اطلاعرسانی رویکردهای جدید گزینش، در تقویت اعتمادسازی کارکنان شهرداری تهران به این مجموعه اثرگذار، تأثیر بهسزایی داشته است.
در ادامه، شوریابی ضمن خدا قوت و قدردانی از زحمات مجموعه خدمترسان معاینه فنی گفت: اقدامات شایستهای در راستای بهبود ارائه خدمات در این مجموعه انجام شده است و بدون تردید، موفقیت در هر کاری نیازمند سه رکن گفتمان، اطلاعرسانی و اقناع افکار عمومی از طریق رسانههای جمعی و آموزشهای شهروندی است که این ارکان با هدف فرهنگسازی و همراه کردن شهروندان انجام میشود.
وی افزود: البته نهادینه کردن آموزههای شهروندی و فرهنگسازی در مورد موضوعات شهری، امری مستمر و ادامهدار است که با انجام کارهای مقطعی، نتیجه مورد انتظار حاصل نخواهد شد و انجام معاینه فنی و تلاش برای کنترل و کاهش آلودگی هوا نیز از این مسئله مستثنی نیست.
شوریابی با تأکید بر اینکه حفظ سلامت شهر و شهروندان برای مدیریت شهری بسیار حائز اهمیت است، گفت: به هر حال، ما در شهری زندگی میکنیم که به واسطه توپوگرافی و موقعیت جغرافیایی و تعدّد وسایل نقلیه با معضل آلودگی هوا روبهروست.
وی افزود: البته رفع این مشکل در کنار پایشهای حاکمیتی و قوانین بازدارنده، نیازمند همراهی و همکاری شهروندان است و حل مسئله مذکور، تنها با فرهنگسازی در جامعه و مسئولیتپذیری شهروندی محقق میشود.
دبیر هیئت مرکزی گزینش شهرداری تهران در خصوص رویکرد جدید این مرکز توضیح داد: سه اصل که در این رویکرد حائز اهمیت است، شامل تلاش برای نگهداشت و حفظ نیروی انسانی، تدقیق در ارزیابی عملکرد کارکنان با هدف ارتقای کیفیت و حاکمیت شایستهسالاری در انتصابات و نیز هوشمندسازی و استفاده از ابزارهای نوین است و تحلیل ارزشیابی عملکرد کارکنان مجموعه معاینه فنی نشان میدهد که این اقدام در واحدهای مختلف این مجموعه به صورت واقعی انجام شده و کارکنان، مشارکت خوبی در این بخش داشتهاند.
شوریابی گفت: هوشمندسازی، تأثیر قابل توجهی بر روند انجام گزینش دارد و در این راستا، برای نخستین بار در تاریخ کشور، اولین نمایشگاه روایت تحول گزینش شهرداری تهران با هدف آشنایی کارکنان با مجموعه فعالیتهای گزینش و معرفی فرآیندها و دستآوردهای جدید در بحث هوشمندسازی و استفاده از سامانههای غدیر و سمیع برپا شد.
نماینده شهردار و دبیر هیئت مرکزی گزینش شهرداری تهران در خاتمه خاطرنشان کرد: خوشبختانه این نمایشگاه، اتفاق مهمی را در تغییر نگرش کارکنان به مأموریتهای سازمانی گزینش رقم زد و آشنایی کارکنان با حوزه فعالیت و نحوه تصمیمسازی در این مجموعه و همچنین جایگاه قانونی آن در بحث نظارت، توانست اعتماد به عملکرد گزینش را به شدت تقویت کند.