پانزدهمین کنگره آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۶۲۸۵

پانزدهمین کنگره آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه برگزار می‌شود

مدیر اجرایی پانزدهمین کنگره آنستزیولوژی، مراقبت‌های ویژه و درد از برگزاری این رویداد در روز‌های ۳ لغایت ۵ خرداد ماه به صورت بین‌المللی خبر داد.
پانزدهمین کنگره آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه برگزار می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، انجمن بیهوشی ایران، دکتر علیرضا آدم سرا مدیراجرایی پانزدهمین کنگره بین‌المللی آنستزیولوژی، مراقبت‌های ویژه و درد ایران با اشاره به برگزاری این رویداد در روز‌های  ۳ الی ۵ خرداد در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی، اظهار داشت: در این کنگره بیش از ۳۰۰ نفر از اعضای هیأت علمی همکاری خواهند داشت و تعداد ۱۵۰ مقاله تاکنون به دبیرخانه رویداد ارسال شده است.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه جانبی همزمان با این رویداد، افزود: تاکنون استقبال خوبی از طرف سازمان‌ها و شرکت‌های متنوع تجهیزات پزشکی، دارویی، پیراپزشکی، خدماتی، فناوری و... از پانزدهمین کنگره بین‌المللی آنستزیولوژی، مراقبت‌های ویژه و درد ایران به عمل آمده است که اهمیت این کنگره را در بخش درمان میرساند.

پربازدیدترین آخرین اخبار