به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی ایران، شهروز همتی رئیس چهاردهمین کنگره بین المللی و بیستمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد که در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد، گفت: بیش از ۴۰۰۰ نفر از همکاران علوم آزمایشگاهی، در مباحث مختلف کنگره حضور داشتند.
وی افزود: استفاده از بیومارکرها در تشخیص بیماریها و موضوع هوش مصنوعی و همچنین رونمایی از نتایج مختلف پزشکی از دستاوردهای مهم این کنگره در ۲۷ محور بود.
در ادامه، امیر حسن زرنانی دبیر علمی کنگره، اظهار کرد: بیشتر تشخیصها با آزمایشگاه است تا چند سال آینده آزمایشگاهها تحول شگرفی خواهند داشت.
وی افزود: تمهای مطرح شده در این کنگرهها بسیار اهمیت دارد سخنرانان کلیدی نیز در این کنگره تاکید بر تغییر دیدگاهها داشتند و این پیام کنگره امسال است که دیدگاهها تا چندسال آینده تغییر خواهد کرد.
دبیر اجرایی چهاردهمین کنگره بین المللی و بیستمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، نیز گفت: ۴۰ کارگاه آموزشی در کنگره امسال برگزار شد که مورد استقبال مخاطبان واقع شد.
حمزه لو افزود: این کنگره با پیشنهاد نشانگرهای زیستی برگزار شد که باعث شد بار علمی آن اضافه شود.
در بخش دیگری از این رویداد، فرزانه عزیزمحسنی مسئول مقالات پوستری کنگره، بیان داشت: در بخش پوستر، جوانان شرکت کننده هستند و برای تشویق این افراد بخشی را در قالب اهدای جوایز در نظر گرفتیم.
وی ادامه داد: ۹۷ پذیرش در بخش پوستر داشتیم که از این تعداد ۸۰ نفر پوستر خود را ارائه کردند و بر اساس زمان بندی در معرض دید افراد قرار دادند. کارهای خوبی در کنگره ارائه شد که برخی از آنان مورد تقدیر قرار گرفت.
در ادامه و با قرائت قطعنامه پایانی توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی، چهاردهمین کنگره بینالمللی و بیستمین کنگره کشوری ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی، به کار خود پایان داد.