آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۷۳۲۳
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد

افزایش ۷۰ درصدی بودجه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش ۷۰ درصدی بودجه این صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از سوی دولت خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گردهمایی سراسری مدیران و کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: در اصل ۲۹ قانون اساسی آمده است تأمین اجتماعی و اطمینان از معیشت و بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و مسکن از حقوق مردم است که در قانون اساسی ما طراحی شده است.

وی افزود: نظام جامع تأمین اجتماعی یکی از حقوق مردم است، مخصوصاً تأمین اجتماعی برای عشایر روستاییان کشاورزان که جمهوری اسلامی از بدو تأسیس به این موضوعات اهمیت داد.

مرتضوی افزود: اگر تأمین اجتماعی با استاندارد‌های بین‌الملل را محک بزنیم می‌بینیم که یکی از پیشتازترین نظام‌ها، تأمین اجتماعی است

وی بیان داشت: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی نرخ متوسط عمر ۵۲ سال بود که امروزه نرخ امید به زندگی برای مردان ۷۵ تا ۷۶ و برای بانوان نزدیک ۷۸ است که این به معنای توجه به نظام سلامت و سیستم تغذیه است.

مرتضوی در ادامه بیان داشت: بر اساس گزارشات در این صندوق نزدیک به یک میلیون و ۶۷۰۰ هزار نفر بیمه شده اصلی داریم و تنها صندوقی است که ضریب پشتیبانی مناسب دارد؛ با این ضریب پشتیبانی، همکاران باید تلاش کنند تا این سرمایه گذاری تبدیل به ارزش افزوده شود و این صندوق هیچگاه با کاهش ضریب پشتیبانی رو به رو نشود؛ باید منابع درآمدی را صیانت بکنیم که این نسبت پشتیبانی و عدم نیاز به سایر منابع محقق شود.

وی در پایان بیان داشت: امسال بودجه این صندوق از سوی دولت ۷۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار