آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۷۶۸۱

وزش باد و بارش پراکنده در برخی استان‌ها/ افزایش دما در غالب نقاط کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش پراکنده در برخی استان‌ها، وزش باد و نفوذ گرد و خاک به دو استان و افزایش دما در غالب نقاط کشور خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی دو روز آینده شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، ارتفاعات البرز در شرق تهران و سمنان همچنین در جنوب کرمان و شمال و شرق سیستان و بلوچستان ابرناکی و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: سه‌شنبه (۹ خرداد) علاوه براین مناطق در نقاطی از اصفهان، البرز، قزوین و برخی مناطق غربی و شمالی تهران نیز رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا به‌تدریج از اواخر وقت در جنوب غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی نیز ابرناکی، وزش باد شدید و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: طی دو روز آینده در استان‌های ایلام و خوزستان، وزش باد و نفوذ گردوخاک دور از انتظار نیست و تا روز سه‌شنبه در غالب مناطق کشور به‌ویژه نوار شمالی روند افزایش نسبی دما حاکم خواهد بود.

ضیاییان اضافه کرد: چهارشنبه (۱۰ خرداد) با ورود سامانه بارشی از شمال غرب کشور، گستره بارش استان‌های واقع در شمال غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز کشور را فرا خواهد گرفت.

وی افزود: پنجشنبه (۱۱ خرداد) بارش در مناطق یاد شده ضمن تشدید ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۸ خرداد) صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و روز سه‌شنبه (۹ خرداد) کمی ابری و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۷ و ۸خرداد) اهواز با دمای ۴۴ و ۴۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهر کرد با دمای ۹ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان کشور هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار