آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۷۷۵۲
کارشناس ارشد بازار سرمایه در گفتگو با دانشجو:

نزدیکی به فصل مجامع، بازار سهام را بالا می‌کشد

کارشناس بازار سرمایه گفت: سهام گروه‌های پالایشی، فولادی و پتروشیمی با توجه به مزیت نسبی در کشور پتانسیل مناسبی برای رشد دارند.
سیاوش وکیلی، کارشناس ارشد بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ضمن تاکید بر ارزندگی بازار سهام بیان کرد: در این روز‌ها خرید و نگهداری بلندمدت سهام بنیادی با p/e مناسب، می‌توانند مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار بگیرد. در همین راستا سهام گروه‌های پالایشی، فولادی و پتروشیمی با توجه به مزیت نسبی در کشور پتانسیل مناسبی برای رشد دارند. وی افزود: از سمت دیگر دارویی‌ها نیز در حال فاصله گرفتن از شرایط قیمت‌گذاری دستوری هستند و به همین دلیل می‌توانند یکی از صنایع پیشتاز بورس در ادامه مسیر باشند. وکیلی تصریح کرد: احتمالا هر چه به فصل مجامع نزدیک‌تر شویم، تقاضا برای سهام افزایش خواهد یافت. وی با بیان اینکه در حال حاضر ابزار‌های بازار سرمایه به ویژه ابزار‌های سرمایه‌گذاری غیرمستقیم توسعه پیدا کرده‌اند، گفت: در این بین می‌توان به صندوق‌های مختلف شاخصی و ۴۰۰ صندوق سرمایه‌گذاری با رویکرد‌های مختلف اشاره کرد که سرمایه‌گذاران تازه‌وارد یا افرادی که تجربه و وقت کافی برای سرمایه‌گذاری در بورس ندارند از آن استفاده کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار