کد خبر:۱۰۷۷۹۶۴

افتتاح خانه لبخند روح الله توسط پدر شهید عجمیان

همزمان با ایام دهه کرامت، مرکز ثابت خیریه دندانپزشکی با نام خانه لبخند روح الله در منطقه سرآسیاب ملارد آغاز به کار کرد.

به گزاشر گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این مرکز که به نام شهید جهادگر مدافع امنیت سید روح الله عجمیان که در اغتشاشات سال گذشته در منطقه کمالشهر کرج به شهادت رسید نام‌گذاری شده است، روز گذشته با حضور پدر شهید عجمیان و جمعی از مسئولین محلی و جهادگران افتتاح شد.

وی در مراسم افتتاحیه خانه لبخند ضمن تشکر از پزشکان جهادگری که خالصانه و بدون مزد و منت برای حل مشکلات مردم و نیازمندان قدم برمیدارند برای آن‌ها آرزوی عاقبت به خیری کرد و با اشاره به شهادت فرزندش در جریان اغتشاشات سال گذشته بیان کرد: خوشا به حال پزشکانی که این چنین در خدمت مردم هستند نه مانند بعضی پزشکان که اقدامات دیگری انجام میدهند.

این مرکز خیریه دندانپزشکی جهادی به همت معاونت جهادی بسیج دانشجویی تهران بزرگ و با مشارکت تعدادی از گروه‌های جهادی دانشگاه‌های علوم پزشکی راه اندازه شده است.

همچنین ایمان ایرانی مسئول معاونت جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ در مراسم افتتاحیه این مرکز جهادی بیان کرد طبق برنامه ریزی انجام شده در فاز اول بصورت هفتگی و با ظرفیت ۴ یونیت دندانپزشکی به نیازمندان منطقه خدمات رایگان جرم گیری، ترمیم و کشیدن ارائه میشود که درصورت حمایت ضمن گسترش ساعات فعالیت، خدماتی مانند عصب کشی هم اضافه خواهد شد. مکان کنونی خانه لبخند، تجهیزات و موادمصرفی دندانپزشکی با حمایت خیرین مردمی تهیه شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار