آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۷۵۳۳
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی:

مناظرات دانشجویی در دوره جدید کیفی سازی می‌شوند

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی از کیفی سازی مناظرات دانشجویی در دوره جدید خبر داد و گفت: باید ضمن ارتقای گفتگو، فضای خوب شنیدن توسط دانشجویان را ارتقاء دهیم.
مناظرات دانشجویی در دوره جدید کیفی سازی می‌شوند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،علیرضا کلانتر مهرجردی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در نشست خبری با اشاره به برگزاری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان، با طرح سئوالی مبنی بر اینکه آیا ما در برگزاری مناظرات دانشجویی الگوی عینی داریم یا خیر؟ افزود: روش و منشی که معصومین ما در گفتگو داشتند، به‌عنوان الگو استفاده می‌شود.

وی با بیان این‌که سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی متولی برگزاری مناظرات دانشجویی است، افزود: یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان اکنون در حال برگزاری است، مراحل استانی و منطقه‌ای آن برگزار شده‌است و شاهد مناظرات کشوری آن هستیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با بیان این سئوال که آیا در مناظرات دانشجویی باید فقط به‌دنبال گفتگو باشیم، به حضور اخیر مقام معظم رهبری در نمایشگاه کتاب اشاره کرده و افزود: مقام معظم رهبری درحضور اخیرشان در نمایشگاه کتاب با حضور در موقعیت و فضای بحث و گفتگو، این سئوال را مطرح کردند که آیا نسل جوان ما علاقه‌مند است که بگوید و یا گوش شنوا هم دارد؟

وی افزود: بنابراین ما در بحث مناظرات دانشجویی ضمن ارتقای گفتگو در فضای دانشگاهی باید بتوانیم فضای خوب شنیدن را نیز ارتقا دهیم، و مناظرات را در گفتگو و شنیدن تقویت کنیم.

کلانتر مهرجردی ادامه داد: تحولات فرهنگی با شیب زیاد در حال رخ دادن است بنابراین برنامه‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز باید متناسب با این تحولات برنامه ریزی شود تا اثر گذار باشد؛ بنابراین در دوره جدید، برای کیفی سازی مناظرات دانشجویان گام‌های جدی برمی‌داریم تا بتوانند درمورد مسائل جامعه و نیاز‌های آن گفتگو کرده و راهکار‌هایی ارائه دهند تا این راهکار‌ها به مسئولان منتقل شود، تا با این کار به گفتگو‌های دانشجویان هویت داده شود.

وی همچنین به برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی توسط جهاد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: جهاد دانشگاهی به مطالبه رهبری لبیک گفته و یازده دوره این کرسی‌ها را برگزار کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار