به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور صبح امروز در دیدار با نماینده، ولی فقیه استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: حدود ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار، برای بیمه ۶ میلیون نفر در کشور که جزء سه دهک پایین جامعه هستند، صرف شد.
وی افزود: از علما و روحانیون درخواست میشود تا در جهت فرهنگ سازی و تلاش در جهت جوانی جمعیت به وزارت کشور کمک کنند چرا که این مسئله جنبه اقتصادی ندارد بلکه باید از لحاظ فرهنگی کار شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه سقط جنین یک نوع جنایت است، افزود: خواستار پیگیری این قضیه از سوی قوهٔ قضائیه هستیم.
وی تصریح کرد: از ابتدای اردیبهشت ماه تلاش شد، پرونده سلامت برای همهٔ افراد تشکیل شود تا بتوانند از خدمات پزشکی برخوردار شوند، ما ۹۵% هزینههای درمان و بستری را تامین میکنیم.
عیناللهی خاطرنشان کرد: ۵ هزار و پانصد پروژه نیمه تمام داریم و که از ابتدای دولت سیزدهم، ۱۴۰۰ پروژه تکمیل شده است.
وی اظهار داشت: زمانی که ما در دولت سیزدهم به عنوان خادم مردم وارد شدیم اولویت با کرونا بود، آن زمان در روز بالای ۷۰۰ نفر فوتی داشتیم، ۱۵۰ هزار مبتلا، ۲۰ هزار نفر بستری و ۸ هزار بیمار بد حال که در اوج بحران بودیم.
وی گفت: نیروهای جهادی جوانان متدین انقلابی و حزب الهی پای کار آمدند، مراکز، حسینیه ها، مساجد جهت واکسیناسیون مهیا شدکه در روز یک میلیون و ششصد هزار واکسن را تولید میکردیم و در هفته به هشت میلیون ششصد هزار تا یعنی به اندازهٔ جمعیت کل بعضی کشورهای خلیج فارس واکسیناسیون انجام شد و این باعث شد در آذر ماه سال ۱۴۰۰ منحنی واکسیناسیون به یک حد قابل قبولی برسد، از ابتدای کرونا ۱۲۲ هزار نفر فوتی داشتیم و از آذر ۱۴۰۰ تا کنون ۲۲ هزار فوتی که بخش اعظم آن هم مربوط به اواخر سال ۱۴۰۰ هست و درسال ۱۴۰۱ آمار بسیار کاهشی بود.
وزیر بهداشت گفت:در سازمانهای جهانی سازمان بهداشت جهانی در شهریور ماه در قاهره مصر بودیم، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور موفق در کنترل بیماری کرونا معرفی شد و این نشان دهندهٔ قدرت مردم است که همه در صحنه وارد شدند و کار انجام شد. یکی از مشکلاتی که از شما خواهش داریم به ما در این زمینه کمک کنید بحث جوانی جمعیت هست چرا که متاسفانه جمعیت ما که در ابتدای انقلاب به رشد بالای ۴ میرسید امروز به ۱.۵ رسیده به نسبت میزان افرادی که در جامعه داریم تولید مثل نداریم و این تا ۵ الی ۶ سال آینده کشور به سمت پیری خواهد رفت، البته آقای دکتر گفتند که در شهرکرد این میزان به ۱.۷ هست که به نسبت جاهای دیگر بهتر است و این مسئله بیشتر فرهنگی است.
عین الهی افزود: سقط جنین در جامعه رشد کرده و کاری غیر شرعی است که انجام میگیرد و انتظار میرود که قوهٔ قضائیه دربارهٔ این موضوع محکم بایستد و در استانها با این موارد برخورد شود که تنبیهی برای این افراد باشد و البته تشویق که دست ما نیست. هنگامی که کسی برای تست به آزمایشگاهی مراجعه کند نام وی در سامانه وجود دارد تا زمانی که وضع حمل کند و اگر در حین آن بیماری حاصل شد و سقط صورت گرفت در سامانه ثبت خواهد شد.
وی بیان داشت: استان ظرفیت خوبی از لحاظ آموزشی، خدمات، وسایل و کادر مجرب که دارد میتواند بسیار خوب باشد، اعتقادم بر این است که مانند گذشته مرز بندی وجود نداشته باشد که یکسری خدمات اینجا باشد و آنجا نباشد و اگر که مرزبندیها نباشد اینجا میتواند برای کل کشور نمونه باشد در این سفر سعی میکنیم که کم و کسریها را برطرف کنیم و مناطق محروم را نیز در اولویت قرار دهیم. یکی از پروژههای بزرگی که در نیمه شعبان ولادت امام زمان (عج) افتتاح شد بیمارستان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف بود که ۱۰۰۰ تخت، ۴۲ اتاق عمل، ۱۱۰ تخت اورژانس را شامل شد.