کد خبر:۱۰۷۹۵۶۸

بهره‌برداری از ۶ مخزن ذخیره آب در تهران تا پایان امسال

۶ مخزن ذخیره آب تا پایان امسال در محدوده تهران بزرگ وارد مدار بهره‌برداری می‌شود با این اقدام ۱۵۰ هزار مترمکعب به مجموع حجم مخازن آب شهر تهران افزوده خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «کوروش لطفی» مدیر امور نظارت بر اجرای طرح‌های آب و عملیات اضطراری شرکت تأمین و تصفیه آب و فاضلاب تهران گفت: این مخازن باهدف ذخیره مناسب آب و پایداری شبکه آبرسانی پایتخت و در چارچوب پروژه عظیم رینگ آبرسانی تهران اجرا خواهد شد.

وی افزود: ساخت مخزن ۳۱، مخزن ۵۱ قصر فیروزه، مخزن خرگوش دره و توسعه مخازن شماره ۸، ۱۳ و ۶۳ از جمله پروژه‌هایی هستند که ظرفیت قابل‌توجهی را در توزیع عادلانه آب پایتخت ایجاد خواهند کرد.

مدیر امور نظارت بر اجرای طرح‌های آب و عملیات اضطراری شرکت تأمین و تصفیه آب و فاضلاب تهران بیان کرد: این مخازن پس از بهره‌برداری و وارد مدار شدن، جمعیتی حدود دو میلیون نفر از شهروندان پایتخت را زیرپوشش قرار خواهند داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار