نمايش «سنگ و سبو» به روي صحنه مي‌رود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۰۴۴
از پنجم تا 15 بهمن ماه؛

نمايش «سنگ و سبو» به روي صحنه مي‌رود

نمايش سنگ و سبو به نويسندگي و كارگرداني عليرضا محمدي به مناسبت ايام محرم و صفر از پنجم تا 15 بهمن در تالار وحدت به روي صحنه مي‌رود.  
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، عليرضا محمدي كه پيش از ظهر امروز در نشست خبري رسانه‌هاي گروهي در تالار وحدت سخن مي گفت، با بيان اينكه نمايش سنگ و سبو بر اساس شعري از استاد افشين علاء تدوين شده است، اظهار داشت: نهضت كربلا تنها يك اتفاق تاريخي براي روزگار خود نبوده، بلكه يك واقعه تاريخي براي همه عرصه‌ها و زمان‌ها است.
 
وي با اشاره به اينكه حادثه كربلا ميدان زورآزمايي نبوده است، افزود: واقعه تاريخي كربلا يك ميدان درس براي همه است و در حقيقت در اين نمايش اتفاقات آن روزگار از زوايه ديد يك دختر سه ساله به نمايش گذاشته مي شود.
 
كارگردان اين نمايش با بيان اينكه ما تلاش كرديم تا اين اتفاق به يك واقعه تاريخي صحيح در نمايش تبديل شود، گفت: واقعه كربلا يك نگاه درام است و اينكه چقدر به كربلا دور يا نزديك مي شويم در اين نمايش اتفاق مي افتد.
 
محمدي با اشاره به اينكه اين كار تلفيق موسيقي و نمايش است، افزود: بنده در اين كار هيچ سفارشي از كسي نگرفتم و از آنجايي كه دغدغه امروز ما دغدغه كربلاست، سعي كرديم در اين نمايش دقت صحيح تاريخي وجود داشته باشد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار