آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۲۲۵۱
در سی و دومین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی؛

وزیر بهداشت از دستاورد‌های چشم پزشکی بازدید کرد

وزیر بهداشت از نمایشگاه دستاورد‌های چشم پزشکی در سی و دومین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران در مرکز همایش‌های رازی بازدید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، همزمان با برگزاری سی و دومین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی در مرکز همایش‌های رازی، وزیر بهداشت از دستاورد‌های چشم پزشکی کشورمان بازدید کرد.

در این بازدید، بهرام عین‌اللهی با تولیدکنندگان تجهیزات چشم پزشکی گفتگو و مسائل و مطالبات آن‌ها را مورد بررسی و رسیدگی قرار داد.

وزیر بهداشت همچنین برخی موضوعات و مشکلات مطرح شده از سوی تولیدکنندگان را به صورت تلفنی از مدیران مرتبط پیگیری کرد.

سی و دومین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران در مرکز همایش‌های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران از ۲۹ خرداد آغاز شده و تا یکم تیر ۱۴۰۲ ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار