به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در آيين «بهرهبرداری از ۱۳ پروژه و دستاوردهای سازمان مدیریت بحران شهر تهران» در قالب پويش شنبههای اميد و افتخار با حضور پرویز سروری نایبرئیس شورای شهر تهران، محمدحسن نامی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران کشور و مهدی بابایی عضو شورای شهر تهران برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد افتتاح سه پایگاه جدید پشتیبانی مدیریت بحران در شهر تهران خواهیم بود که در مجموع پایگاههای مدیریت بحران در پایتخت به عدد 107 خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه 3 پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران در 3 منطقه یک، 15 و 22 به بهرهبرداری خواهند رسید، گفت: هر پایگاه با سطح اشغال 900 متر مربع و با زیربنایی 1250 متر مربع فضای مسقف احداث شده است.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: بر اساس برنامهریزی انجام شده تا پایان سال نیز 3 پایگاه جدید مدیریت بحران در شهر تهران راهاندازی خواهد شد و انشاءالله بتوانیم در هر ناحیه یک پایگاه مدیریت بحران داشته باشیم؛ البته در حال حاضر در هر منطقه از تهران نیز یک پایگاه ویژه مدیریت بحران احداث شده است.
نصیری ادامه داد: در پایگاههای مدیریت بحران، 16 الی 17 اقدام قبل از بحران و 16 الی 17 اقدام نیز پس از بحران انجام میپذیرد.
وی در ادامه با اشاره به بازپسگیری 52 پایگاه مدیریت بحران از سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: چندی پیش بر اساس توافقی که انجام شد این پایگاهها به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگردانده شد البته این موضوع ناگفته نماند که همچنان در این پایگاهها ورزش بانوان انجام خواهد شد و خللی در این زمینه بوجود نخواهد آمد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به احداث سه پایگاه اشاره شده در سه منطقه یک، 15 و 22 گفت: جهت احداث و تجهیز این پایگاهها 180 میلیارد تومان هزینه شده است.
نصیری در ادامه با اشاره به افتتاح سامانه پایش و پیشبینی مخاطرات هواشناسی تصریح کرد: این سامانه شامل 22 ایستگاه بادسنجی، 5 ایستگاه برفسنجی و میز پایش و پیشبینی دما، سمت و سرعت باد و ارتفاع برف است.
وی با اشاره به برنامهریزی سازمان سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در خصوص ارزیابی ایمنی مدارس شهر تهران گفت: 4500 مدرسه در شهر تهران وجود دارد که در فاز نخست ارزیابی ایمنی 2800 مدرسه در دستور کار قرار گرفته است که پروژه ارزیابی سلامت، ایمنی و محیط زیست مدارس منتخب شهر تهران (HSE) با حضور تیمهای تخصصی و استفاده از تکنیکهای طراحی شده با مراجعه به مدارس منتخب نسبت به بررسی مخاطرات و جمعآوری دادهها بر اساس فهرست انجام میپذیرد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: تامین انرژی پایگاه های منتخب مدیریت بحران از طریق پنل خورشیدی در 8 پایگاه (مناطق 2،4،5،6،18 و 22) از دیگر برنامههای امروز محسوب میشود.
نصیری ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران، موضوع نوسازی ناوگان خودرویی موتوری مدیریت بحران است که با توجه به فرسودگی این موضوع از سال گذشته انجام شده و امسال ناوگان خودرویی و موتوری مدیریت بحران نوسازی خواهد شد.
وی گفت: بر اساس برنامهریزی انجام شده امروز 15 دستگاه خودرو، 22 دستگاه موتورسیکلت و یک دستگاه جرثقیل 3 تنی به مجموعه ناوگان مدیریت بحران افزوده خواهد شد.