آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۲۶۳۸

رشد ۲۵ درصدی صادرات انگلیس به ایران در ۴ ماهه ۲۰۲۳

وزارت تجارت و بازرگانی انگلیس اعلام کرد: صادرات این کشور به ایران در چهار ماهه نخست سال جاری میلادی با رشد ۲۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۲۵ میلیون دلار رسیده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وزارت تجارت و بازرگانی انگلیس در جدیدترین آمار خود اعلام کرد: مبادلات تجاری این کشور با ایران در چهار ماهه نخست سال جاری میلادی به ۲۷ میلیون پوند برابر با ۳۴ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات ایران و انگلیس در ماه‌های ژانویه تا آوریل ۲۰۲۳ با رشد ۱۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. مبادلات دو کشور در ماه‌های ژانویه تا آوریل ۲۰۲۲ بالغ بر ۲۳ میلیون پوند اعلام شده بود.

واردات انگلیس از ایران در چهار ماهه نخست سال جاری میلادی ۷ میلیون پوند معادل ۹ میلیون دلار بوده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییری نداشته است.

اما صادرات انگلیس به ایران در ماه‌های ژانویه تا آوریل ۲۰۲۳ رشد ۲۵ درصدی داشته و به ۲۰ میلیون پوند برابر با ۲۵ میلیون دلار رسیده است. انگلیس در مدت مشابه سال قبل ۱۶ میلیون پوند کالا به ایران صادر کرده بود.

بر اساس این گزارش در سال میلادی گذشته نیز ارزش تجارت دو کشور با رشد ۷۲ درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه شده و به ۶۹۶ میلیون پوند رسیده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار