کد خبر:۱۰۸۳۳۹۶
کارشناس غرب آسیا در گفتگو با دانشجو:

وقت عزای اسرائیلی‌ها رسیده است/ دیوار حائل کارایی خود را از دست می‌دهد

کارشناس غرب آسیا گفت: آنچه که امروز برای صهیونیست‌ها و نیرو‌های مقاومت مهم است اینست که دیوار حائل با وجود این موشک‌ها کارایی خود را از دست خواهد داد

مجید صفا تاج، کارشناس غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار دانشجو اظهار کرد: عقب نشینی نیرو‌های صهیونیستی از کرانه باختری مقاومت را تقویت کرد

وی افزود: بعد از انتفاضه‌ی دوم، رژیم صهیونیستی ناگزیر به عقب نشینی تدریجی از کرانه‌ی باختری شد، اما تصور نمیکرد این عقب نشینی‌ها منجر به تقویت نیرو‌های مقاومت شود. در سال‌های گذشته کارشناسان معتقد بودند رژیم صهیونیستی از طرف جنوب لبنان سوریه وغزه محاصره است و این محاصره هر روز باید تنگ‌تر شود حال با مسلح شدن نیرو‌های مقاومت در کرانه‌ی باختری این محاصره درحال تکمیل شدن است.

 

کد ویدیو
 
سرنگونی هر راکت فلسطینی بیش از ۱۰۰ هزار دلار برای اسرائیل هزینه دارد

کارشناس غرب آسیا  گفت: شلیک راکت موشکی به اسرائیل به این معناست که کرانه‌ی باختری رود اردن، با وجود اینکه در محاصره‌ی رژیم صهیونیستی است، اما به فناوری ساخت این راکت‌ها دست یافته است. در کمترین حالت، رژیم صهیونیستی ناگزیر است برای سرنگونی هر یک از این راکت‌ها بیش از ۱۰۰ هزار دلار هزینه کند.
 
کد ویدیو
 
وقت عزای اسرائیلی‌ها رسیده / دیوار حائل کارایی خود را از دست می‌دهد

مجید صفا تاج ادامه داد: شلیک موشک از کرانه‌ی باختری به اسرائیل از چالش‌های پیچیده‌ی امنیتی دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و ارتش آن است. چرا که این رژیم نمی‌خواست روزی موشکی به لبنان برسد و از لبنان به سمت فلسطین اشغالی پرتاب شود. اما نه تنها نیرو‌های مقاومت لبنان مجهز و مسلح شدند بلکه در غزه هم نیرو‌های مقاومت با وجود محاصره، دانش ساخت راکت را به دست آوردند و مجهز شدند و الان هم این راکت به کرانه‌ی باختری رسیده است. اگر برد این راکت تنها ۵ کیلومتر هم باشد می‌تواند دایره‌ی مهمی از مراکز رژیم را هدف قرار دهد، اما قطعا برد این موشک‌ها بیشتر است و با این وجود باید گفت عزای اسرائیلی‌ها رسیده است. آنچه که امروز برای صهیونیست‌ها و نیرو‌های مقاومت مهم است اینست که دیوار حائل با وجود این موشک‌ها کارایی خود را از دست خواهد داد.
 
کد ویدیو
 
خودکفایی تسلیحاتی کرانه باختری در گرو انتقال تکنولوژی نظامی است

کارشناس غرب آسیا افزود: کمک‌های جبهه مقاومت لبنان به فلسطین کمکی است که لبنان به خود می‌کند چرا که رژیم صهیونیستی هر چه قدرتمندتر باشد تهدیدش برای کشور‌های منطقه بیشتر خواهد بود. کما اینکه در سال ۱۹۸۲ وقتی اریون شارن لبنان را اشغال کرد طرح تصرف چاه‌های نفتی خلیج فارس را ارائه کرد و اعلام کرد که ارتش اسرائیل باید پیشروی کند و چاه‌های نفتی خلیج فارس را اشغال کند. کمک تحقیقاتی نیرو‌های کشور‌های محور مقاومت به مقاومت در کرانه باختری یک امر قطعی و حتمی و ضروری و حیاتی است. این کمک‌ها در پوشش آموزش و سپس انتقال تکنولوژی ساخت موشک و پهباد انجام می‌گیرد در نتیجه با انتقال این تکنولوژی به معنی خودکفایی آن‌ها در امر تولید سلاح است. براساس گفته ارتش اسرائیل سلاح‌های برخی پادگان‌های ارتش ربوده شده این به این معناست که سلاح به دست نیرو هاهی مقاومت رسیده است.
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار