به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در جدیدترین گزارش خود نسبت به عدم مقبولیت تشکیلات خودگردان فلسطین در میان فلسطینیان هشدار داد.
این مرکز تحقیقاتی در گزارش راهبردی خود نوشت: مردم فلسطین نسبت به تشکیلات خودگردان فلسطین بدبین بوده و آن را ابزار دست اسرائیل به منظور تداوم اشغالگری اسرائیل قلمداد میکنند. مشروعیت تشکیلات خودگردان فلسطین به رهبری محمود عباس در میان افکار عمومی فلسطین در پایینترین سطح خود قرار دارد و قاطبه مردم فلسطین بر این باورند که تشکیلات خودگردان فلسطین رنجی تحمیل شده بر این ملت است.
گزارش مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم در ادامه با اقرار به این حقیقت که ۸۰ درصد فلسطینیها مخالف خواست تشکیلات خودگردان به منظور کنار گذاشتن سلاح مقاومت در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی هستند، به این حقیقت اعتراف میکند که فلسطینیان خواستار تشکیل سازمانهایی مانند عرین الاسود (بیشه شیران) برای مقابله با تجاوزات اسرائیل هستند.
این گزارش میافزاید تجربیات تاریخی حاکی از آن است که قیام فلسطینیان همواره نه به علل و عوامل اقتصادی بلکه متاثر از عوامل ملی و دینی به نقطه انفجار میرسد.
گزارش فوق در ادامه به اراده فلسطینیان به منظور تعیین سرنوشت خود اشاره کرده و مینویسد: مردم فلسطین هیچ گونه اعتمادی به کمکهای خارجی نداشته و نخواهند داشت و معتقدند که راه رهایی آنها از مسیر تشکیلات خودگردان، دولتهای عربی و یا آمریکا محقق نخواهد شد؛ آنها فهمیدهاند که سرنوشت آنها تنها به دست خودشان رقم خواهد خورد.
گزارش مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در بخش سیاستهای پیشنهادی خود مینویسد: روشن است که هرگونه تلاش اسرائیل به منظور تقویت تشکیلات خودگردان فلسطین از نقطه تضعیف شدید حماس به عنوان جریان رقیب آن، آغاز خواهد شد. قدرت سیاسی حماس تنها به ایدئولوژی و یا رویکردهای سلبی افکار عمومی نسبت به تشکیلات خودگردان محدود نمیشود، بلکه منبع قدرت حماس توانمندیهای نظامی آن و سیطره کاملش بر نوار غزه است.
این گزارش میافزاید در سایه احتمال وقوع یک جنگ در چند جبهه به رهبری ایران، اسرائیل به شدت نیازمند آن است که پرونده فلسطین را در مسیر آرامش و کاهش تنش قرار دهد تا از انگیزه فلسطینیان برای مشارکت در این نبرد بکاهد و در این صورت، وجود یک تشکیلات خودگردان قوی، همچنان عاملی مهم و مفید برای تحقق این هدف خواهد بود.