به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، امید رضاییفر، سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وزارت علوم، در نشست با رئیس دانشگاه محقق به ضرورت راهاندازی پردیس علم و فناوری مشترک میان دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشگاه مادر استان و پارک علم و فناوری استان اردبیل تاکید کرد و گفت: در همین راستا حمایتهای لازم در خصوص اختصاص اعتبار و فراهم کردن تسهیلات لازم از سوی معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام خواهد گرفت.
رضاییفر اضافه کرد: همچنین میتوان با همکاری استانداری و شهرداری، ناحیه نوآوری در اردبیل راهاندازی کرد.
سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وزارت علوم از حمایتهای این وزارتخانه در خصوص راهاندازی مراکز نوآوری دانشکدهای در دانشکدههای دانشگاهها خبر داد و افزود: شناسایی، استعدادیابی و هدایت تحصیلی دانشجویان نیز در قالب طرح ملی ترویج کارآفرینی انجام خواهد گرفت.
وی به ضرورت تشکیل هستههای فناوری از پروپوزالهای پایاننامه و رسالههای دانشجویی تاکید و تصریح کرد: با تشکیل این هستهها نیز از پایاننامه و رسالههای دانشجویی حمایت خواهد شد.
رضاییفر تاسیس مرکز نوآوری و کارآفرینی در دانشگاهها را یادآور شد و خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت خوبی که در دانشگاه محقق اردبیلی وجود دارد، باید از آن به نحو احسن در راستای مباحث فناورانه و نوآورانه استفاده کرد.
اسماعیل چمنی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای این دانشگاه، گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در حال حاضر جزو دانشگاههای پیشرو بوده و با توجه به پتانسیلها و ظرفیتهای موجود در آن، در حوزه نوآوری حرفی برای گفتن دارد؛ بهطوریکه رتبه ۸ دانشگاههای جامع کشور را در حوزه فناوری و نوآوری در جدیدترین رتبهبندی ISC کسب کرده است.
چمنی به همکاری مشترک دانشگاه محقق اردبیلی و پارک علم و فناوری اردبیل تاکید کرد و افزود: این دو مجموعه در کنار همدیگر بوده و میتوانند از امکانات هم استفاده کنند؛ در همین راستا پردیس علم و فناوری مشترک میان دانشگاه محقق اردبیلی و پارک علم و فناوری اردبیل نیز راهاندازی خواهد شد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به ظرفیتهای موجود در معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، خواستار حمایتهای لازم این معاونت از فعالیتهای فناورانه دانشگاه محقق اردبیلی شد.
نعمت هدایت، رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه مدیریت دانشگاه طی یک سال گذشته اهتمام ویژهای برای موضوع فناوری در دانشگاه گذاشته است، گفت: طی این مدت ارزیابی و پایش شرکتهای مستقر انجام شده است.
وی از افزایش ۱۰۰ درصدی شرکتهای دانشبنیان این مرکز طی یک سال گذشته خبر داد و افزود: تعداد شرکتهای دانشبنیان این مرکز طی یک سال گذشته از ۷ شرکت به ۱۴ شرکت رسیده و پرونده ۱۰ شرکت نیز برای دانشبنیان شدن در مرحله ارزیابی است.
رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به راه اندازی مدرسه کسب و کار در این مرکز، گفت: خانه فناوری رباتیک و هوش مصنوعی نیز راهاندازی شده و مسابقات رباتیک برای دانشآموزان و دانشجویان در فصل جاری برگزار خواهد شد.
وی از برگزاری رویداد ارائه نیازهای فناورانه اولویتدار صنعت استان اردبیل (Revers Pitch)، رویداد فناورانه INOTEX ۲۰۲۳ شمال غرب کشور و رویداد تاثریا به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد و ادامه داد: طراحی فضای کار اشتراکی در مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور دانشگاه محقق اردبیلی انجام شده و برای عملیاتی کردن آن نیازمند حمایتهای مالی وزارت علوم هستیم.