کد خبر:۱۰۸۶۳۸۴
محرابیان خبر داد

ایران در صدر جدول دسترسی به آب شرب شهری و روستایی

وزیر نیرو گفت: در شاخص سرعت تامین آب شرب برای مردم، ایران در فهرست برترین کشور‌های دنیا قرار گرفته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو، در حاشیه مراسم رونمایی از پیشخوان رصد مدیریت منابع آب کشور گفت: به استناد جدیدترین گزارش بانک جهانی، بر اساس شاخص‌های توسعه جهانی، ایران در حوزه دسترسی به آب شرب در بخش شهری و روستایی در جهان و میان کشور‌های منطقه در صدر جدول قرار داد.

وی افزود: درصد دسترسی به آب شرب شهری و روستایی در ایران به ترتیب برابر با ۹۹.۸۳ و ۸۲ درصد است، این در حالی است که این شاخص‌ها به همین ترتیب در جهان اعداد ۸۵.۷ و ۵۹.۶ درصد و در میان کشور‌های خاورمیانه ۸۳.۲ و ۶۹.۵ درصد را به خود اختصاص داده است.

محرابیان عنوان کرد: در شاخص سرعت تامین آب شرب برای مردم، ایران در فهرست برترین کشور‌های دنیا قرار گرفته است.

*بورس پساب تشکیل می‌شود

وی با اشاره به اهمیت پساب عنوان کرد: بازچرخانی آب از مهمترین برنامه‌های ما است و بنا داریم کلیه منبع آب صنایع کشور به جز صنایع غذایی و دارویی را از آب سطحی و زیرزمینی به سمت پساب تصفیه‌شده حرکت دهیم.

محرابیان با اشاره به برنامه دولت برای توسعه تصفیه‌خانه فاضلاب گفت: برنامه داریم اقتصاد پساب را حل کنیم و در این راستا بورس پساب در محل بورس انرژی کشور تشکیل خواهد شد.

وی افزود: دولت مصمم است تا شهر به شهر و روستا مسئله آب را حل کند، ما در این راستا طرح جهاد آبرسانی را داشتیم که امروز با ۴۰ درصد پیشرفت در دو سال افتتاح شده است.

وزیر نیرو گفت: در سیستان متاثر از عدم رهاسازی حقابه هیرمند که مطالبه ۲ ساله ماست، ولی برخلاف وصول این حقابه طرح‌هایی در ۳ سطح اضطراری، میان مدت و بلند مدت در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: تامین آب شرب بهداشتی از منابع دیگر با آب شیرین‌کنی در دستور کار است.

محرابیان گفت: برای حل مسیله سیستان، طرح انتقال آب از حوضه تالاب و دریا در دستور کار قرار گرفته است و این دو طرح مسئله آب سیستان را حل خواهد کرد.

عضو کابینه دولت دوازدهم گفت: حقابه جمهوری اسلامی یک حق قانونی است قدمی از این حق عقب‌نشینی نخواهیم کرد و افغانستان متعهد به پرداخت آن است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار