آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۶۴۳۸

سردار رضایی: استفاده از خودروهای شوتی در حال تبدیل به روشی رایج است

جانشین فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی با تاکید بر لزوم برخورد جدی با خودرو‌های شوتی گفت: استفاده از این خودرو‌ها در حال تبدیل به بدعت و شیوه‌ای رایج در جابجایی کالای قاچاق است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از سردار قاسم رضایی در پاسخ به افزایش شمار خودرو‌های شوتی در جاده‌ها و سطح شهر‌ها اظهارداشت: خودرو‌های شوتی به طور قطع و از اساس غیرقانونی است و پلیس وظیفه خود می‌داند با هر شیوه غیرقانونی برخورد کند.

وی درباره رفتار‌های مجرمانه و خطرآفرین این خودرو‌ها توضیح داد: بعضاً رفتار‌های آنان منجر به جرم‌های بیشتر و حتی تلفات انسانی می‌شود که بار‌ها منجر به شهادت ماموران پلیس شده است.

جانشین فرمانده انتظامی پلیس گفت: آنچه مشخص است این مسئله حالت بدعت دارد و در استان‌های مختلف در حال گسترش است. با این حال ایست بازرسی‌های متعدد، پلیس‌های راهور و تیم‌های عملیاتی مختلف برای مقابله با این عمل می‌کنند.

به گفته سردار قاسمی، برخورد با شوتی‌ها به طور جدی در دستور کار پلیس کشور قرار دارد و جلوی اقدامات جنون آمیز این خوردو‌های غیرقانونی گرفته خواهد شد.

در سال‌های اخیر شمار خودرو‌های به اصطلاح شوتی که اقدام به حمل کالا‌های قاچاق می‌کنند به طور محسوسی افزایش یافته است که این مسئله در تهران به عنوان مرکز اقتصادی کشور بیش از هر جای دیگر به چشم می‌خورد.

گذشته از فعالیت قاچاق این خودرو‌ها که اخلالی عینی در نظم اقتصادی است، رفتار‌های جنون‌آمیز آنان در جاده‌های زمینه ساز حوادث رانندگی می‌شود که عمدتاً برای فرار از چنگال پلیس صورت می‌گیرد.

خودرو‌های شوتی که عمدتاً از نوع پژو ۴۰۵، پژو پارس و سمند هستند، بر قاچاق کالا از مبادی وروردی کشور مانند مناطق بندی در جنوب و شمال و مناطق مرزی در شرق و غرب تمرکز دارند که در مواردی این قاچاق شامل انسان هم می‌شود.

پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز اخیراً در مصاحبه‌ای با خبرنگار ایرنا موضوع خودرو‌های شوتی را مسئله‌ای ثانویه توصیف کرد و ریشه رواج حمل و نقل شوتی را ناشی از سودآور بودن آن و ضعف مدیریت در مبادی ورودی کشور دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار