آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۷۳۵۶

آغاز فیلمبرداری «ماه کوچک من» به کارگردانی علی عطشانی در لس آنجلس

«ماه کوچک من» به کارگردانی علی عطشانی با آغاز فیلمبرداری در شهر شلوغ لس آنجلس رسما وارد مرحله تولید شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از هالیوود پرس، «ماه کوچک من» به کارگردانی علی عطشانی با آغاز فیلمبرداری در شهر شلوغ لس آنجلس رسما وارد مرحله تولید شد. این سومین ورود علی عطشانی به هالیوود پس از یک سری فیلم موفق در ایران و اروپاست. روز گذشته فیلمبرداری در شهر زیبای دره سیمی آغاز شد.

علی عطشانی که پیش از این فیلم تحسین شده «لوتریا» را در آمریکا کارگردانی کرده بود، در اوایل سال جاری با برنده شدن جایزه معتبر رمی در جشنواره جهانی فیلم ورلد فست-هوستون، «لوتریا» مورد توجه بیشتری قرار گرفت.

"ماه کوچک من" داستان جذاب دو دختر نوجوان را روایت می‌کند که یک دوستی آنلاین عمیق ایجاد می‌کنند که از مرز‌ها و فرهنگ‌ها عبور می‌کند. یکی از ایالات متحده آمریکا و دیگری از ایران، ثابت می‌کند که عشق و دوستی بدون در نظر گرفتن فاصله فیزیکی یا نابرابری در جهان مربوطه خود، هیچ مرزی نمی‌شناسد.

بازیگران: ناتالیا پولو، نیکول آماتو، برنت کوبلیک، متیو فیرمن
علی عطشانی هم نویسنده و هم کارگردان است
تهیه کنندگان: رعنا نبوی، حامد فیضیدزجی، صدرا درودیان همایونی و کسری درودیان همایونی
تهیه کننده اجرایی و اول بعد از میلاد: سپهر میکائیلیان
مدیر تولید: سیاوش ترازنده پور
تهیه کننده خط: آنا گریس مک نیون
مدیر فیلمبرداری: کوهیار کلاری
طراح تولید: مجید میرفخرایی
سرپرست لباس: الناز باقری
دستیار اول هنری: پویان خنگلدی
میکس صدا: فرزام منطقی
آرایش و مو: فرزانه زردشت
دستیار گریم: بهار آذرداریان
اپراتور دوربین: رضا کبیری
ناظر فیلمنامه: شبنم جایمند
گفر: محمدهادی آخوندی
عکاس: بنفشه نوایی
«ماه کوچک من» محصول کمپانی آمریکایی برایت لایت فیلم پروداکشنز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار