آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۷۸۸۱

مجارستان: آمریکا در مسیر جنگ با چین است

نخست وزیر مجارستان تاکید کرد، جایگاه جهانی آمریکا رو به افول بوده و این کشور در مسیر جنگ با چین حرکت می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ویکتور اوربان»، نخست وزیر مجارستان اعلام کرد، آمریکا در حال از دست دادن سلطه خود در جهان و حرکت کردن در مسیر جنگ با چین بوده و اطمینانی در خصوص جلوگیری کردن از یک چنین جنگی وجود ندارد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، نخست وزیر مجارستان در یک سخنرانی در جریان سفرش به رومانی گفت: «ما شاهدیم که سلطه آمریکا در صحنه جهانی دائما تضعیف می‌شود. هم اکنون ما در حال تجربه خطرناک‌ترین دوران در سیاست جهان هستیم. دورانی که در آن قدرت شماره اول جهان لغزش پیدا کردن خود به سمت جایگاه دوم را می‌بیند. ما روز به روز به جنگ (بین آمریکا و چین) نزدیک می‌شویم. سوال دشوار و اساسی این است که آیا اجتناب کردن از این جنگ امکانپذیر است؟»

نخست وزیر مجارستان ادامه داد، «حقیقت ناراحت کننده» برای آمریکا این است که «فرآیند‌های کنونی از جنبه اقتصادی، توسعه تکنولوژیکی و قدرت نظامی به نفع آسیا و چین هستند.»

او مثال‌هایی از پروژه‌های موفقیت آمیز چین شامل ابتکار عمل «کمربند و جاده»، باشگاه کشور‌های «بریکس» و بانک سرمایه‌گذاری زیرساختی آسیا را مثال زده و تاکید کرد: «منابع توسعه این پروژه‌ها چند برابر بیشتر از کل منابع توسعه کشور‌های غربی است.»

ویکتور اوربان در ادامه تاکید کرد، دو برنامه بزرگ توسعه بلند مدت چین شامل برنامه «بزرگ ساختن دوباره چین» و برنامه میان مدت «بازیابی سلطه در آسیا» از مدت‌ها قبل وجود داشتند. او اضافه کرد: «چینی‌ها به قدرت نرم آمریکا و به اصطلاح ارزش‌های جهانی آن می‌خندند و چنین مفاهیمی برای اکثر کشور‌های غیر غربی مضر هستند.»

نخست وزیر مجارستان همچنین شدیدا از اتحادیه اروپا به خاطر برنامه‌هایش در حمایت و ترویج همجنسبازی انتقاد و بر حمایت دولت خود از ریشه‌های مسیحی مجارستان تاکید کرد.

او که کشورهایش با اتحادیه اروپا بر سر مسائل و سیاست‌های متعددی اختلاف نظر داشته، گفت، امیدوار است انتخابات بعدی پارلمان اروپا در سال آینده میلادی دولت‌هایی را تقویت کند که دست به خنثی کردن «فدرالیسم» آلمان و فرانسه در این قاره بزنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار