آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۸۹۶۸

افزایش ۲۴ درصدی تولید جوجه یک روزه در کشور از ابتدای امسال

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک روزه گفت: تولید جوجه یک روزه در فروردین ۱۰۷ میلیون جوجه، اردیبهشت ۱۱۳میلیون، خرداد ۱۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار، و تیرماه ۱۳۳میلیون بوده که با اعلام پشتیبانی خرید، می‌توان به افزایش این روند امیدوار بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک روزه گفت: در جلسه قرارگاه امنیت غذایی معاونت توسعه بازرگانی مصوب شد تا با توزیع روزانه سویا بخشی از مطالبات ماه‌های گذشته وصول و اطمینان خاطری در تولید جوجه ریزی بوجود آید.

محمدرضا صدیق پور افزود: توزیع روزانه ۱۴ هزارتن سویا قابل ملاحظه بوده و بیشتر از میزان مصرف ماهانه است، ولی با توجه به تاخیر در تامین ارز ماه‌های قبلی این روند کند شده بود که با پیگیری وزارت جهاد و بانک مرکزی و قرارگاه امنیت غذایی، مساله به سرانجام رسید که امیدواریم در تامین نهاده‌ها و تولید مثمرثمر باشد.

صدیق پور گفت: شرایط سختی بر واحد‌های تولید جوجه حاکم بوده و اگر به موقع رسیدگی انجام نشود شرایط پایان سال گذشته تکرار خواهد شد و همکاران ما نمی‌توانند به کارادامه دهند.

وی با بیان شرایط سخت سال گذشته بیان داشت: با پیگیری‌های وزیر جدید و برگزاری جلسات متعدد روزانه مشکلات در حال رفع شدن است به طوری که تولیدات در فروردین ۱۰۷ میلیون جوجه، اردیبهشت ۱۱۳ میلیون، خرداد ۱۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار، تیرماه ۱۳۳ میلیون روند افزایشی داشته است (رشد ۲۴ درصدی از ابتدای سال) که با اعلام پشتیبانی خرید، می‌توان به افزایش این روند امیدوار بود.

صدیق پور افزود: امیدواریم از تجربه سال گذشته درس بگیریم و به واردات سامان ببخشیم، چون تولیدکنندگان علیرغم همه مشکلات پای کار هستند و سفره ۸ هزار تنی روزانه مردم را تامین می‌کنند؛ فقط نیازمند مدیریت و حمایت بیشتر نهاد‌های مسئول هستند.

وی مشکل تامین نهاده سویا را بسیار ضروری خواند و تصریح کرد: امیدواریم با همکاری‌های بین دستگاهی و تامین به موقع ارز و سامان بخشی به واردات دو نهاده مهم سویا و ذرت، از تولیدکنندگان حمایت شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار