به گزارش خبرنگار استانها خبرگزاری دانشجو، مطالبهگران بسیج دانشجویی استان ایلام با هماهنگی معاونت جنگ اقتصادی ناحیه بسیج دانشجویی استان ایلام در سفر یک روزه با امام جمعه، فرماندار ویژه و مدیر پتروشیمی شهرستان دهلران دیدار کردند.
طی این دیدار به مسائل شهرستان دهلران و همچنین بررسی آخرین وضعیت پتروشیمی دهلران و کارگران بیکار شده این مجموعه پرداخته شد.
حجت الاسلام موسوی امام جمعه دهلران ضمن تقدیر و استقبال از حضور کنشگران بسیج دانشجویی در شهرستان دهلران به حادثه تلخ هتک حرمت به بقای متبرکه سید یوسف و سید حبیب اشاره و واکنش مسئولان به این حادثه را در خور ندانست و ابراز نارضایتی کرد
حجت الاسلام موسوی از عدم توجه مسئولان کشوری در سفرهای استانی به دهلران انتقاد کرد و زیرساختهای شهرستان از جمله وضعیت راههای شهرستان را نامناسب دانست.
وی همچنین از پیگیری مسئله عدم تامین مالی پتروشیمی از نهاد ریاست جمهوری و نهادهای مرتبط خبر داد.
حجت الاسلام موسوی در پایان نیز با اشاره به اهمیت نقش مطالبهگری و جریان سازی بسیج دانشجویی از پیگیری مسائل دهلران توسط بسیج دانشجویی تقدیر کرد.
لطیف صادقی فرماندار ویژه دهلران نیز از پیگیری مسئله بیکاری مقطعی کارگران پتروشیمی شهرستان از طریق استانداری و نمایندگان مجلس و امام جمعه خبر داد و گفت: بهبود وضعیت کارگران در دستور کار فرمانداری قرار دارد.
درادامه درگاه، مدیر پتروشیمی دهلران از حضور بسیج دانشجویی و پیگیری مسائل پتروشیمی تقدیر کرد و گفت: حضور مطالبهگران بسیج دانشجویی را در آستانه سفر رئیس جمهور به فال نیک گرفته و خواهان مطالبه از رئیس جمهور در راستای تخصیص اعتبار به این مجموعه هستیم.
وی افزود: اینکه مجتمع پتروشیمی باحجم سرمایهگذاری ۳۲۰ میلیون یورو و پیشرفت فیزیکی ۴۸.۵ درصد تعطیل شده است معقولانه نیست و به هیچ عنوان صحت ندارد اما با توجه به مشکل مقطعی در تامین مالی این پروژه در حال حاضر با یک سوم ظرفیت انسانی مشغول به کار است.
درگاه ادامه داد: پتروشیمی در هیچ فازی به بهرهبرداری نرسیده است و کل عملیات فعلی پتروشیمی به تکمیل پروژههای عمرانی مربوط است وضمن رد شایعات مربوط به انتقال خوراک این پتروشیمی به عنوان عامل تعطیلی این مجموعه گفت از آنجایی که پتروشیمی هنوز به بهرهبرداری نرسیده است تا زمانی که بهرهبرداری خوراک ۳۱۰۰ NGL در خود شهرستان تولید میشود به بوشهر فرستاده میشود تا از درآمد حاصل از فروش آن ، پروژه های پتروشیمی را به فاز بهره برداری رسانده و در تامین مالی این پتروشیمی مساعدت شود.
مدیر پتروشیمی دهلران عنوان کرد: ۲۲۳۶ کارگر روزمزد و بعضاً با قراردادهای سه ماهه در این پروژه مشغول به کار بودند که به دلیل عدم تامین مالی حدود ۱۰۰۰ نفر از کارگران این مجموعه تسویه شدهاند و در ادامه نیز قول داد که بلافاصله پس از تامین مالی همه این افراد مجدداً به کارگیری شوند.
درگاه، مدیر پتروشیمی دهلران در پایان عامل اصلی نبودن تامین مالی و تعطیلی مقطعی برخی از واحدها را عدم تخصیص ۱۰۰ میلیون یورو از منابع مختص به این پروژه و در اولویت نبودن این پروژه توسط صندوق توسعه ملی دانست.