به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردار محمدعلی نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در جمع اعضای جبهه رسانهای انقلاب استان کرمان با اشاره به ضرورت شایسته سالاری در سپردن مسئولیتهای مدیریتی افزود: متاسفانه در سطح استان کرمان، مدیرپروری، کادرپروری و جایگزین پروری در دستگاههای اجرایی به نحو مطلوب انجام نشده و مدیریت برخی کارهای بزرگ به افرادی با توانمندی کم سپرده شده است، که این موضوع در بین مدیران میانی برخی دستگاههای اجرایی استان بیشتر مشهود است.
وی اظهار کرد: برخی مطالب و موارد در این خصوص به استاندار کرمان منتقل شده است.
فرمانده سپاه ثارالله با اشاره به عملیات روانی رسانههای معاند، جنگ روایتها و ابعاد جنگ شناختی دشمنان، گفت: دشمن در عرصه جنگ رسانهای با استفاده از ابزارهای رسانهای خود، متحد عمل میکند.
اهمیت امیدآفرینی در رسانهها
او گفت: جبهه رسانهای انقلاب باید با امید آفرینی و انجام فعالیتهای رسانهای متحد، هدفمند و صحیح، ضمن پاسخگویی به شبهات و تردیدهایی که رسانههای معاند در فضای مجازی و رسانههای مرتبط به آن میپردازند، با روایتهای دروغین آنان مقابله نمایند.
نظری با بیان در عرصه رسانه باید از انجام کارهای جزیرهای پرهیز کرد، گفت: رسانهها باید همدلانه و متحد در مقابل هجمههای رسانهای دشمن در بخشهایی همچون ایجاد تردید و شبهه افکنی، روایتهای دروغین، خبرهای جعلی و وارونه جلوه دادن حقایق، اقدام اثربخش داشته باشند.
فرمانده سپاه ثارالله با بیان اینکه نقطه اصلی تحریمها، تسلیم است، افزود: دشمنان به دنبال انزوای سیاسی، فکری و اعتقادی در کشور هستند، زیرا آنها در مقابل قدرت دفاعی ایران شکست خورده اند.
سردار نظری گفت: دشمن بر روی مسائل داخلی و خانوادهها از طریق ایجاد تردید، شبهه افکنی و تغییر باورها متمرکز شده است، زیرا به این نتیجه رسیده اند که تهدید نظامی دیگر جواب نمیدهد.
او تصریح کرد: دشمن به دنبال القای فضای ناامیدی در بین جامعه و خصوصا جوانان است و به همین خاطر روی مدارس، دانشگاهها، خانوادهها و مساجد متمرکز شده است.
فرمانده سپاه ثارالله با اشاره به اینکه رسالت سپاه فقط مسائل امنیتی نیست تاکید کرد: در اساسنامه سپاه بحث دفاع از نظام و دستاوردهای آن ذکر شده، بنابراین در هر موضوعی که فکر کنیم دستاوردهای نظام در خطر است، ورود میکنیم.
او افزود: فعالیت و کار اصلی در حال حاضر موضوع آب و آبرسانی است و با این رویکرد قرارگاه مرد میدان با کمک خیرین و گروههای جهادی از سال ۹۹ به حدود ۴۳۴ روستا با جمعیت ۵۸ هزار خانوار و ۲۰۳ هزار نفر سکنه، که فاقد سیستم آب آشامیدنی بوده و یا سیستم آب آن معیوب بوده است، آبرسانی انجام داده است.
وی افزود: کار آب رسانی به روستاهای استان کرمان، همچنین به اهتمام قرارگاه امام حسن (ع) و با مشارکت بسیج سازندگی به تعداد ۴۶۴ روستا در ۷ شهرستان و قرارگاه خاتم به تعداد ۲۰۵ روستا در ۴ شهرستان به منظور رفع مشکلات مردم در حال انجام است.
جاده سازی روستایی استان کرمان از متوسط کشوری پایینتر است
فرمانده سپاه ثارالله سپس با اشاره به اینکه جاده سازی روستایی در استان کرمان به میزان ۲۰ درصد از متوسط کشوری پایینتر است گفت: همین موضوع موجب افزایش تصادفات و فوتهای ناشی از آن میگردد.
وی اظهار داشت: به منظور بهینه سازی جادههای روستایی استان کرمان، موضوع آسفالت نمودن بخش قابل توجهی از جادههای روستایی به بسیج سازندگی محول شده است.
فرمانده سپاه ثارالله در ادامه گفت: در بحث کمکهای مومنانه، ساخت مسکن برای محرومین، آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد نیز اقدامات ارزشمندی توسط سپاه ثارالله صورت گرفته است.