علی چترعنبرین، فرمانده حوزه شهید مفتح بسیج دانشجویی واحد لاهیجان و مسئول گروه جهادی کبوتران رحمت در گفتگو با دانشجو بیان کرد: یکی از مطالبی که بچههای جهادی، بسیج دانشجویی و برخی از مسئولین استان مطرح میکنند، این است که زیر پوست سبز گیلان محرومیتهای بسیار زیاد و عجیبی وجود دارد.
وی افزود: به دلیل طبیعت خدادادی مسائل این استان همیشه مغفول مانده و اگر کارخانه و یا صنعتی در استان مثل دشت الکتریک و... تخریب و یا غیرفعال شده باشد، دیگر کسی به دنبال احیای آن نرفته و به امکانات رفاهی و خدماتی گیلان به دلایل مختلف بیتوجهی شده است.
چترعنبرین اظهار کرد: در گیلان تعداد پروژههای صنعتی، خدماتی، رفاهی و جادهای بسیار محدود است، به عنوان مثال میدان گیل لاهیجان که برای کمتر کردن بار ترافیکی شهرستان آغاز شد از زمانی که بنده به یاد دارم در حال ساخت است و هنور تمام نشده است.
وی در خصوص اقدامات انجام شده توسط بسیج و گروههای جهادی برای رفع محرومیتهای استان گفت: بنا بر ابلاغیه و پیشنهادهای بسیج دانشجویی و دیگر نهادهای مربوطه به گروههای جهادی در بازههای عید و تابستان که دانشگاهها تعطیل است و دانشجویان فراغ بال دارند، با حضور در مناطق کمبرخوردار و محروم استان فعالیتهای جهادی انجام میشود.
فرمانده حوزه شهید مفتح بسیج دانشجویی واحد لاهیجان در ادامه پخش بستههای کمک معیشتی، پخت ۳ هزار و ۵۰۰ غدا و تقسیم آن در مناطق محروم و حل کردن مشکل آبرسانی در روستاها را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.
بیشتر بخوانید
مشکل آب و گاز، دامنگیر برخی از روستاهای گیلان/ لایههای میانی ادارات دولتی استان رنگ و بوی جهادی ندارد
اولین علمکگذاری در دبیرستان روستای اسفندان دیشموک / آغاز عملیات گازرسانی همزمان با سفر دولت به کهگیلویه و بویراحمد
گازهایی که از مناطق صعبالعبور دیشموک عبور کرد اما پشت در مانده / همه معطل علمک!
چترعنبرین با اشاره به برگزاری اردو جهادی عمرانی، فرهنگی، آموزشی و درمانی به همت گروه جهادی کبوتران رحمت در روستای سیارستاق شهرستان رودسر گفت: منطقهای که برای کار جهادی در تیرماه حضور داشتیم ۴ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، زمانی که مسئولین استانی برای دیدار با خانوادههای شهدا به منزل شهید حاتم علیزاده میروند، مادر شهید با همان لهجه شیرین محلی گیلکی مشکلات روستا و مردم را بیان و درخواست میکند تا بحث جاده و آب روستا را حل کنند.
وی افزود: پیشنهاد این مورد و اعلام حمایتهای لازم برای حل شدن محرومیت منطقه توسط مسئولین به بسیج دانشجویی منتقل شد، بسیج دانشجویی هم قبل از اعزام گروه جهادی برای شناسایی به منطقه رفت و پیشنهاد اول ساخت جادهی ورودی روستا بود که وقتی باران میبارید مسیر بسته میشد و دیگر ماشینی نمیتوانست عبور کند.
چترعنبرین در خصوص آسفالت شدن جاده ورودی روستا با پیگیری انجام شده از مسئولین، بیان کرد: در روستا که بودیم متوجه شدیم جادهای در بالا دست کوبیده شده و آماده آسفالت است، با دهیار، معاون فرماندار، بخشدار رحیم آباد و دیگر مسئولین صحبت کردیم تا ۱۵۰ متر ورودی هم آسفالت شود و گروههای جهادی به فعالیتی دیگر در روستا بپردازند و الحمدالله قبل از اعزام گروه جهادی این اقدام انجام شد.
مسئول گروه جهادی کبوتران رحمت بسیج دانشجویی لاهیجان با اشاره به فاصله تقریبا ۲ ساعته این روستا از رحیم آباد و اینکه در دل کوه قرار دارد، گفت: یکی از مواردی که دهیار مطرح کرد بحث آبرسانی به باغها و آب شرب مردم بود، روستا ۴ چشمه دارد منتهی پراکنده است و بخاطر صعب العبور بودن منطقه لولهکشی به فراموشی سپرده شده است.
وی ضمن بیان حمایت مسئولین برای لولهگذاری افزود: با توجه به اینکه منطقه کوهستانی و زمین آنجا سفت و اذیت کننده است و همچنین ماشین آلات هم نمیتوانند برای گود برداری حاضر شوند، باید هزار و ۲۰۰ متر با دست کنده میشد تا لولهگذاری انجام شود.
چترعنبرین بیان کرد: رئیس دانشگاه، نماینده، ولی فقیه در جهاد کشاورزی، تعاونی بسیج دانشجویی و آماد بسیج سازندگی و دیگر مسئولین دست به دست هم دادند و طی جلساتی که در مسجد روستا برگزار شد مصوبات نوشته و مجوزهای لازم صادر شد؛ لوله، منبع و پمپ آبرسانی توسط سازمان و نهادهای استان تهیه و به همت اهالی خون گرم روستا و نیروهای جهادی دانشجو تقریبا در طی ۱۲ روز زمین کنده شد و آب از پایین به منبع بالای روستا انتقال پیدا کرد؛ امیدواریم بزودی با ایجاد تصفیهخانه بحث آب شرب روستا هم حل شود.
فرمانده حوزه شهید مفتح بسیج دانشجویی واحد لاهیجان در پایان گفت: با توجه به اینکه دانشجو موذن جامعه است، وقتی بسیج دانشجویی وارد منطقه شد به همت پیگیری نیروهای جهادی، مسئولین بیشتر پای کار آمدند.