کد خبر:۱۰۹۱۶۴۳
علوی در نطق پیش از دستور:

ساماندهی مسائل تشکل‌های مردمی در اولویت قرار گیرد/ مشارکت اجتماعی مهمترین سرمایه ملی ماست

رئیس ستاد توان افزایی سازمان‌های مردم نهاد و سمن‌های شهر تهران گفت: مشارکت اجتماعی در شرایط فعلی جامعه، مهمترین سرمایه ملی و نیاز جامعه ماست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید احمد علوی رئیس ستاد توان افزایی سازمان‌های مردم نهاد و سمن‌های شهر تهران امروز (یکشنبه ۲۲ مردادماه) طی نطقی به مناسبت ۲۲ مردادماه روز تشکل‌های مردمی و مشارکت اجتماعی در صد و شصت و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: امروز روز ملی تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی در تقویم ملی است و ستاد سمن‌های شهر تهران با محوریت شعار "مشارکت اجتماعی، سرمایه ملی" ویژه برنامه‌های این هفته را برگزار می‌کند.

وی افزود: بر این نکته باید دائماً تاکید کرد که مشارکت اجتماعی در شرایط فعلی جامعه، مهمترین سرمایه ملی و نیاز جامعه ماست. عامل سازماندهی و بسیج سرمایه اجتماعی هم به تعبیر مقام معظم رهبری (مد ظله) حلقه‌های میانی یعنی تشکل‌های مردمی و گروه‌های جهادی هستند.

به گفته سید احمد علوی، بر اساس این باور مدیریت شهری تهران هم به عنوان یک نهاد اجتماعی در برنامه‌ها و فعالیت‌های خود مشارکت شهروندان و سرمایه اجتماعی را مورد توجه جدی قرار دهد.

امروز تشکل‌های مرم نهاد از ما به عنوان نمایندگان خود و مقرره‌گذاران شهر تهران انتظاراتی دارند.

وی به اهم مطالباتی که در تعامل و گفتگو با نمایندگان این تشکل‌ها به دست آمده است اشاره و تصریح کرد: تدوین و تنظیم طرح حمایت و توان افزایی تشکل‌های مردمی در حوزه مدیریت شهری و در اختیار گذاشتن ظرفیت‌ها و لجستیک شهرداری (فضای فیزیکی) برای فعالیت تشکل‌ها و تعیین کرسی‌های حقوقی برای نقش آفرینی تشکل‌ها در حوزه تصمیم سازی آنان از جمله بررسی طرح‌ها و لوایح در کمیته‌ها و کمیسیون‌های تخصصی و صحن شورای اسلامی شهر تهران و فراهم آمدن امکان دیده بانی و ارائه گزارش‌های مردمی به شورای اسلامی شهر تهران از جمله آنان است.

وی احصاء پروژه‌ها و برنامه‌های قابل واگذاری به تشکل‌ها از طرف مدیریت شهری و اعلان عمومی آن، حمایت از تشکیل پارلمان تشکل‌های فعال در حوزه مدیریت شهری و اختصاص منابع لازم برای ایجاد اولین مرکز توانمند سازی تشکل‌ها و گروه‌های جهادی در حوزه مدیریت شهری و برگزاری دوره آموزشی از دیگر مواردی دانست که درگفت و تو و تعامل با نمایندگان تشکل‌های مردمی بدست آمده است.

وی گفت: با مراجع مربوطه برای رسمیت یافتن مدیریت شهری به‌عنوان نهاد مرجع اعطای مجوز فعالیت سمن‌های تخصصی در موضوعات مرتبط با مدیریت شهری پیگیری و مذاکره کردیم و شهرداری تهران در حوزه گفتمان سازی و شبکه سازی و هوشمند سازی و توانمند سازی تشکل‌های مردمی با مشارکت ستاد سمن‌ها همراهی و اهتمام خوبی داشت.

وی خاطرنشان کرد: تعیین سازو کار‌های حقوقی و مالی برای فعالیت بیشتر تشکل‌ها در حوزه‌های عملیاتی و فعالیت‌های اجرایی از طریق تدوین و تصویب نظامنامه مشارکت تشکل‌ها و حوزه مدیریت شهری و حمایت از ایجاد یک رسانه جامع در حوزه تشکل‌های مردمی و ایجاد اندیشکده و خانه تشکل‌ها در سطح تهران از دیگر این موارد است.

علوی خاطرنشان کرد: اعضای محترم شورای اسلامی شهر تهران به عنوان شورای انقلابی بار ما را در قبال مردم، گروه‌های مردمی و جهادی سنگین کرده است، اگر امروز این مناسبت و این فرصت صحبت را به بیان کاستی و مطالبات اختصاص دادم بنا به تعهدی است که به عنوان نماینده شما عزیزان در ستاد حمایت و توان افزایی سمن‌ها و در صف اول تماس مدیریت شهری با تشکل‌ها بر عهده گرفته ام.

عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: در این فرصت پس از گذشت بیش از ۱۵ سال از تأسیس این ستاد در شورای اسلامی شهر تهران از همه عزیزان تقاضا می‌کنم همه با هم و با کمک مدیران شهری با یک عظم جهادی ساماندهی مسائل تشکل‌های مردمی را در اولویت قرار دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار