آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۱۸۱۴
فردوسی در گفتگو با دانشجو:

سن بلوغ در دنیا پایین آمده است / رفتار‌هایی که کودکان در فضای مجازی تقلید می‌کنند مثلثی نیست + فیلم

کارشناس خانواده گفت: بلوغ فكری و ذهنی زودرس در كودكان حاصل زودتر ديدن و آشنا شدن با برخی مفاهيم نامناسب سن كودكان است.

دکتر سیما فردوسی، روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون آسیب‌های اجتماعی نوجوانان اظهار داشت: بلوغ زودرس عوامل مختلفی دارد. بلوغ در واقع تغییری است که هم از لحاظ جسمی هم از نظر روحی و هم از نظر رفتاری و ذهنی در فرد به وجود می‌آید و در واقع فرد دوران کودکی را پست سر میگذارد و وارد مرحله جدیدی از زندگی خود میشود.

او در ادامه گفت: امروزه سن بلوغ در دنیا پایین‌تر آمده. به صورت معمول سن بلوغ باید از ١١ الی ١٢ سالگی آغاز شود و تا پایان ١٩ سالگی و اوایل ٢٠ سالگی ادامه پیدا کند. البته استثناء هم وجود دارد، هم بلوغ زودرس و هم بلوغ دیررس ممکن است اتفاق بیفتد.

وی افزود: عواملی که باعث بلوغ زودرس میشود، ژنتیک، تغذیه کودکان و نوجوانان، و بلوغ فکری و ذهنی زودرس در کودکان حاصل زودتر دیدن و آشنا شدن با برخی مفاهیم نامناسب سن کودکان است. پس این ٣ عامل، ژنتیک، تغذیه و محیطی بر بلوغ زودرس تاثیر گذار هستند.

فردوسی گفت: فضای مجازی در بلوغ زودرس نقش بسزایی دارد. نوجوانان به دنبال تقلید از فضای مجازی هستند، معمولا رفتار‌هایی که کودکان در فضای مجازی تقلید میکنند رفتار‌های مثلثی نیستند از جمله رفتار‌های پرخاشگرانه، رفتار‌های ستیزه جویانه.

وی اذعان داشت: الگو‌های پرخاشگرانه در خانواده آموختنی هستند، پرخاشگری معمولا به علت ناکامی و نا امیدی حاصل میشود.

او در ادامه گفت: مراجعه بیشتر به روانشناسان نشان دهنده بالا رفتن سطح آگاهی و دانش جامعه است. جوامع رو به رقابتی شدن پیش میروند، و مسائلی که تولید رقابت می کنند در جامعه گسترده‌تر شده اند و برنده شدن در این رقابت‌ها هم برای افراد جامعه مهم است. وقتی فردی در این رقابت‌های اجتماعی برنده نمی شود، ناکامی به وجود میاید و پرخاشگری حاصل این ناکامی است. به عنوان مثال در امتحان کنکور ناکامی و دستنیافتن به هدف موجب پرخاشگری میشود.

وی در انتها گفت: اضطراب و افسردگی، خشم نیز به همراه دارد. چرا که اضطراب جزء هیجاناتیست که به خشم تبدیل می‌شود.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار