کد خبر:۱۰۹۲۲۴۳

علیرضا قره گوزلو مجری «شما و سیما» در سیمای شبکه دو

بیست و پنجمین قسمت مجله تصویری «خیلی دور خیلی نزدیک» با پخش گزیده‌ای از برنامه «شما و سیما» که سال ۱۳۷۴ از شبکه یک روانه آنتن شده بود، همراه مخاطبان شبکه دو خواهد بود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه دو سیما؛ بیست و پنجمین قسمت این برنامه به پخش گزیده‌هایی از برنامه «شما و سیما» محصول ۱۳۷۴ شبکه یک و مجموعه «نبردی دیگر» محصول ۱۳۷۳ و همچنین تصاویری زیبا و جذاب از مستند «اطراف ما» در بخش مستند خواهد پرداخت.

این برنامه در بخش «قاب ناب» به پخش گزیده‌ای از «فصل کوچ» با موضوع ورود آزادگان به کشور در ۲۶ مرداد ۱۳۶۹، اجرای خاطره‌انگیز علیرضا قره‌گوزلو در برنامه شما و سیما در سال ۱۳۷۴ و پشت صحنه مجموعه «نبردی دیگر» در سال ۱۳۷۳ اختصاص دارد.
همچنین در بخش «ورزش»، مروری به تاریخچه شهرآورد ۴۰ در مرداد ۱۳۷۴ خواهد داشت.

این برنامه در بخش «موسیقی» به پخش موسیقی «ای ایران،‌ای سرای امید» با صدای محمد معتمدی و در بخش «نماهنگ»، نماهنگ «شاهچراغ» را روانه آنتن می‌کند.

مخاطبان شبکه دو می‌توانند اسامی فیلم‌های سینمایی، سریالها، مستند‌ها و برنامه‌های درخواستی خود را به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۲۳۲ و پیام‌های صوتی و تصویری خود را به نشانی فضای مجازی برنامه Kheilidoor_Kheilinazdik_TV۲@ ارسال کنند.

گفتنی است فیلم‌های سینمایی آخر هفته جاری که به انتخاب و درخواست مخاطبان روانه آنتن خواهد شد، «پرواز از اردوگاه» محصول ۱۳۷۲ ایران و «شنود» محصول ۲۰۰۶ ایتالیا نام دارد که به ترتیب جمعه و شنبه ۲۷ و ۲۸ مرداد ساعت ۰۰:۱۰ بامداد روانه آنتن می‌شوند و در باکس بازپخش برنامه در روز‌های جمعه و شنبه ساعت ۱۴، گلچینی از برنامه هفتگی در بخش‌های قاب ناب، برنامه و... تقدیم نگاه مخاطبان خواهد شد.

مجله تصویری «خیلی دور خیلی نزدیک» کاری از تأمین برنامه شبکه دو به تهیه‌کنندگی حمیدرضا فتح‌آبادی است که بیست و پنجمین قسمت آن، پنجشنبه ۲۶ مرداد حوالی ۰۰:۳۵ بامداد روانه آنتن این شبکه خواهد شد و بازپخش آن روز بعد ساعت ۱۴ خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار