کد خبر:۱۰۹۳۶۴۱
گزارش|

بدرقه پرشور مسافران کشتی امام حسین (ع) به سمت مشایه/ حاج حسین یکتا نقش دفاع مقدس در باز شدن مسیر کربلا را روایت کرد + فیلم

آیین بدرقه خادمان و زائران حسینی تحت عنوان «اجتماع اربعینی‌ها» با حضور خانواده‌ها بخصوص نوجوانان زائر، موکب‌داران و مسئولین در میدان آزادی تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، بدرقه زائرین اربعینی شب گذشته جمعه 3 شهریور در محرم شهر میدان آزادی که امسال به طور نمادین کشتی نجات امام حسین (ع) هم در آن قرار گرفته برگزار شد.

در این مراسم که با حضور گسترده مردم و مسافرین اربعین حسینی (ع) برگزار شد مادحین اهل بیت از جمله عبدالرضا هلالی، حیدر خمسه، محمد حسین پویانفر و همچنین با اجرای صابر خراسانی برگزار شد. 
در این مراسم حاج حسین یکتا نیز راوی این برنامه بود که به روایت باز شدن راه کربلا در دفاع مقدس در آیین بدرقه اربعینی‌ها پرداخت و گفت: این دور هم جمع شدن‌ها و سبک زندگی اربعینی با سلایق مختلفی که راهی کربلا می شود خبر از اخبار مهمی می‌دهد.  امام حسین کشتی نجات است و در بین همه این تاریکی ها نور می‌دهد و ما را هدایت می‌کند. حتی یک قطره خونه شهدا هدر نرفته و امام خمینی پیش بینی کرده بود که اگر دست مردم ایران و عراق به هم برسد اتفاقات مهمی خواهد افتاد. 

کد ویدیو

همچنین عبدالرضا هلالی در این مراسم یادی از نوای «دنیای من آقای من اللهم اجعل محیای محیای من» کرد و با خواندن چند مرثیه خاطره انگیز مراسم بدرقه اربعینی‌‎ها در میدان آزادی را شورانگیز کرد. 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار