به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد ظاهری، رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان، در نشست اعضای دبیرخانه اولین همایش ملی کنگره هشت هزار شهید استان همدان با دبیر شورای انقلاب فرهنگی، گزارشی از فعالیتهای انجام شده توسط دبیرخانه اولین همایش علمی کنگره ملی ۸ هزار شهید استان همدان ارائه کرد و ضمن معرفی مسئولین کمیته داوری، کمیته علمی، کمیته اجرایی و کمیته تبلیغات به ارائه گزارش مختصری از اقدامات این کمیتهها پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، نیز در این دیدار ضمن تقدیر از مروجان فرهنگ ایثار و شهادت اظهار کرد: این که انسان بتواند قدمی در فرهنگسازی شهید و شهادت بردارد یک توفیق از سوی شهدا است و اگر شهدا عنایت نکنند این توفیق نصیب هر کسی نمیشود.
وی با بیان اینکه برگزاری کنگره هشت هزار شهید همدان و برگزاری آن بهصورت علمی یک عنایت از سوی شهدا است، افزود: قرآن از شهدا بهعنوان عند ربهم یرزقون نام میبرد. مرگ به تعبیر قرآن وفات و انتقال از دنیایی به دنیای دیگر است، حیات برزخی یک حیات زنده است، اما شهدا با مابقی رفتگان یک تفاوت دارند و آن این است که شهدا بر این دنیا نیز نظارت دارند
حجت الاسلام خسروپناه با طرح مثالی با عنوان اینکه ما اگر خیراتی برای اموات خود میدهیم ثواب آن خیر به اموات میرسد و اموات متوجه آن میشوند، گفت:، اما شهدا طلب بشارت میکنند و در واقع رزقشان برای ما اهل دنیا میرسد.
دبیر شورای انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه باید حواسمان باشد چرا که شهدا ناظر بر اعمال و رفتار ما هستند، گفت: خداوند یک رزقی به شهدا داده که میتوانند بر عالم دنیا تصرف کنند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با گریزی به شکلگیری پیروزی انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن، گفت: امروز بعد از ۴۴ سال اگر بخواهیم یک تبیین دقیق داشته باشیم که چه چیزی انقلاب را با همه توطئهها نگه داشته باشد، علاوه بر رهبری راهبردی امام راحل، حضور اثربخش شهدا است.
وی اضافه کرد: بنابراین اگر کسی برای شهدا کاری انجام میدهد، نباید منتی بر شهدا بگذارد در واقع این توفقی است که از سوی شهدا نصیبش شده و شهدا وی را در این مسیر همراهی کردهاند، تبدیل سیره عملی شهدا به مکتوب علمی کاری مستمر میطلبد و کاری یک ساله و دو ساله نیست بلکه باید مستمر باشد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت آموزش در مراکز علمی و دانشگاهی گفت: نگاهها باید بدون غرض و با هدف عدالت آموزشی باشد و ما تلاشمان این است که با مجلس هماهنگ باشیم، حاکمیت دو گانه در جامعه برای مردم ضرر دارد، ما باید یک حرف واحدی بزنیم که باعث وحدت و رفع مشکلات شود و امروز آموزش و پرورش ما نیازمند حمایت است اگر آموزش و پرورش اصلاح بشود دانشگاه هم اصلاح میشود.