کد خبر:۱۰۹۶۴۴۴

«عصر همایونی» در شبکه پنج

مجموعه موشن گرافی «عصر همایونی» به تهیه کنندگی مصطفی رضوانی از شبکه پنج سیما روانه آنتن می‌شود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه پنج؛ این مجموعه که به شیوه گرافیک متحرک یا موشن‌گرافی تهیه شده با محوریت روایت غیر ایرانی‌ها اعم از سفرا، کاردارها، نویسندگان غربی و مستشرقین از دوره پهلوی تولید و پخش می‌شود.

مستغلات و زمین‌های غصب شده در دوران رضا شاه به روایت دونالد ویلبر، بی‌تاثیر بودن نهاد مجلس به نقل از متین دفتری در کتاب «خاطرات انتخابات گذشته»، روایت تمدید فعالیت شرکت نفت ایران - انگلیس در ایران توسط رضا شاه در کتاب «ایران بین دو انقلاب» نوشته یرواند آبراهامیان، تورم شدید سال‌های ۱۳۱۳ تا ۱۳۱۸، سرنوشت تلخ افرادی مثل تدین، کسروی، فرخی شاعر و ... که از حمایت حکومت رضا شاه دست کشیدند، مشکلات کارگران در شرکت صنعت نفت ایران - انگلیس در سال ۱۳۰۸ و دستمزد بسیار پایین و اعتراضات کارگران و اخراج آنها، رفتار‌های افراطی‌گری در حکومت پهلوی در خصوص اقلیت‌های دینی و ... برخی از موضوعات مجموعه «عصر همایونی» است.

۱۲ قسمت از مجموعه ۴۰ قسمتی «عصر همایونی» در هفته جاری از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۱:۳۰ و هر شب ساعت ۲۳:۴۰ از شبکه پنج روانه آنتن می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار