به گزارش خبرنگار استانها خبرگزاری دانشجو، علی اصغر فاریابی کارگردان فیلم مستند «به قصد کشت نزنید» در حاشیه اکران آثار جشنواره فیلم مستند ۱۷ در گفتگو با خبرنگاران گفت: نخستین بار است که یک جشنواره فیلم مستند فقط به موضوع ایثار و شهادت میپردازد و نخستین بار است که یک استان در حوزه فیلم مستند یک حرکت ملی رقم میزند و در مجموع باید بگوییم که ابتکار برگزاری این جشنواره قابل تقدیر بوده است.
وی اضافه کرد: هر چند در جشنواره فیلم مستند ۱۷، آثار در سه گروه الف، ب و ج تولید شده است، اما در حقیقت از نظر سطح کیفی آثار تفاوت زیادی میان این گروهها نیست و برخی از آثار گروه ج در حد گروه الف کیفیت دارد.
کارگردان فیلم مستند «به قصد کشت نزنید» خاطرنشان کرد: مهمترین رکن فیلم مستند کار پژوهشی است که باید قوی باشد تا منتهی به سناریوی قوی باشد و در این راستا ما در فیلم مستند «به قصد کشت نزنید» کار ویژههایی را دنبال کردهایم.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین نکات این جشنواره این است که فیلمسازان فرصت کمی برای پژوهش داشتند، اما امیدواریم در دورههای بعدی کارها مفصلتر انجام شود.
فاریابی با بیان اینکه ساخت فیلم شهید سید عبدالله برقعی کار سختی بود، عنوان کرد: تمام تلاش ما این بود که بتوانیم ابعاد جامعی از زندگی شهید برقعی را با استفاده از بستر هنر به مخاطب منتقل کنیم.
وی خاطرنشان کرد: گروهی که در مبارزات انقلابی همراه شهید برقعی بودند برخی از چهرههای گارد شاهنشاهی را شناسایی میکنند و به دنبال کشتن آنها میروند، اما شهید آنها را از کشتن منع میکند و میگوید که «به قصد کشت نزنید» و ما از این تعبیر بهعنوان نام فیلم استفاده کردهایم.
خاطرنشان میشود، اکران آثار جشنواره ملی فیلم مستند ۱۷ از چهارم مهرماه در تالار شهید آوینی قم آغاز شده و هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۲ تا یازدهم مهرماه ادامه دارد و مراسم اختتامیه جشنواره سیزدهم مهرماه با حضور جمعی از مسئولان ملی و استانی در قم برگزار میشود.