کد خبر:۱۱۰۱۲۳۸
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران:

واحد‌های ۷و ۸ تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب تهران تکمیل می‌شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: محدودیتی در راستای اجرای پروژه واحد‌های ۷و۸ تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب تهران، وجود ندارد و انتظار می‌رود تا پایان سال احداث سازه‌های بخش مایع تکمیل شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محسن اردکانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران ضمن ارزیابی مثبت درباره روند اجرا و پیشبرد واحد‌های ۷و ۸ تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب، گفت: پیشرفت این پروژه در ۸ ماه اخیر بسیار قابل توجه بوده و باید این روند با همین شیب صعودی ادامه یابد.

وی با تاکید بر ضرورت رفع محدودیت‌ها و موانع در مسیر اجرای مناسب این مهم، افزود: خوشبختانه هم‌اکنون محدودیتی در راستای اجرای این پروژه وجود ندارد و انتظار می‌رود تا پایان سال‌جاری ساخت بخش مایع پروژه واحد‌های ۷ و ۸ تکمیل شود.

همچنین عباسعلی مصرزاده، مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران از تسریع در اجرای سازه‌های بخش مایع خبر داد و گفت: پیشرفت فعلی پروژه ۲۵ درصد است که شامل دو بخش خرید و نصب تجهیزات و عملیات اجرایی ساختمان می‌شود.

وی به موضوع تسهیل‌گری برای ثبت سفارش و ورود تجهیزات در وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز اشاره کرد و گفت: عمده قرارداد‌های تجهیزات توسط پیمانکاران منعقد شده، اما در بخش ثبت سفارش‌ها و ورود تجهیزات به کشور تأخیر وجود دارد که با توجه به اهمیت زیست محیطی پروژه درخواست همکاری از وزارت صنعت، معدن و تجارت را داریم.

مدیر نظارت بر اجرای طرح‌های تصفیه‌خانه جنوب نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از اهم فعالیت‌های انجام شده، بیان کرد: خاک‌برداری بخش مایع به طور کامل انجام شده و در دو ماه اخیر حجم بتن‌ریزی از ۳۵ درصد به ۵۵ درصد رسیده است.

این گزارش حاکی است واحد‌های ۷و ۸ تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب تهران در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار با جمعیت تحت پوشش یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و با هزینه‌ای بالغ بر ۶۴۰ میلیارد ریال احداث می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار