به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید بیگی با بیان اینکه دستفروشان و بساطگستران این محدوده سالها در این مناطق با ایجاد سد معبر مشکلات ترافیکی و مزاحمتهای زیادی را برای شهروندان ایجاد کرده بودند، افزود: طرح ساماندهی دستفروشان این منطقه از یک هفته قبل از اجرا با انجام تبلیغات محیطی وسیع در سطح منطقه اطلاعرسانی شده بود و از روز شنبه با همکاری شهرداری منطقه ۱۶، شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل، شرکت شهربان و حریم بان، یگان امداد فراجا و با حضور ناظرین و نمایندگانی از اتحادیه و اصناف آغاز شد.
وی تشریح کرد: پیش از این، طرحهایی برای ممانعت از فعالیت بساطگستران خیابانهای صابونیان، دشتبانزاده، جندقی و گشتگاه انجام شده بود، اما برای نخستین بار است که فرصتی برای ساماندهی کامل دستفروشان و استقرار آنان در محل مناسب فراهم شده است.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با بیان این که این بازار با بیش از ۱۰۰ غرفه در خیابان دشتبانزاده برای انتقال دستفروشان و بساطگستران تهیه شده است، افزود: این بازار با سازههای سبک برای توزیع عادلانه بین دستفروشان آماده شده است و امکاناتی نظیر روشنایی و سرویس بهداشتی برای آن پیشبینی شده است.
وی در ادامه افزود: برپایی این بازارچه در یکی از نقاط بیدفاع شهری بوده که این امر باعث پراکندگی معتادان متجاهر و ایمن شدن این مکان برای حضور شهروندان شده است.
بیگی بر تناسب تعداد غرفههای بازار خیابان دشتبانزاده با تعداد متقاضیان تاکید کرد و گفت: از مدتها قبل دستفروشان شناسایی و متناسب با تعداد آنها غرفههای مناسب آماده شده است و متقاضیان پس از ثبتنام و احراز هویت میتوانند در این بازار مستقر شوند.
وی تصریح کرد: بازار خیابان دشتبانزاده با نگاه حمایتی به دستفروشان راهاندازی شده است تا این افراد بتوانند بدون ایجاد سد معبر و مزاحمت برای سایرین به کار خود ادامه دهند، قیمتگذاری این غرفهها براساس مصوبه شورای اسلامی شهر و در نظر گرفتن شرایط اجتماعی و محیطی منطقه بطور میانگین برای هر متر مربع ۱۵ هزار تومان تعیین شده که این مبلغ توسط پیمانکار برای نظافت، نگهداشت و تامین نیروی انسانی لازم برای حفظ امنیت و نظم بخشی و همچنین جلوگیری از بساط گستری خارج از محدوده بازار مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر همچنین با اشاره به استقرار ۶۰ درصد از دستفروشان و بساطگستران تا امروز در بازار مذکور عنوان کرد: این بازار تاکنون با ۱۰۰ غرفه کارخود را آغاز کرده است و بهزودی تعداد آنها به ۱۲۰ غرفه خواهد رسید.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: طرح ساماندهی این محور توسط شرکت ساماندهی ارایه شده و طی جلساتی که با حضور شهردار و معاون خدمات شهری منطقه ۱۶، مدیرعامل شرکت شهربان و حریم بان و شرکت ساماندهی برگزار شد، موضوع مطرح و به تصویب همه اعضای حاضر رسید.
بیگی با بیان اینکه ثبت نام دستفروشان قبل از اجرای طرح توسط پیمانکار معرفی شده توسط شرکت ساماندهی به همراه شهردار ناحیه در محل دستفروشان و به صورت چهره به چهره انجام شده افزود: شرکت ساماندهی چند پیمانکار واجد شرایط را به منطقه معرفی و در نهایت منطقه شرکت تعاونی مشاغل سیار را به عنوان پیمانکار انتخاب کرد.
وی با تأکید بر لزوم همکاری دستگاههای مختلف در اجرای طرح ساماندهی دستفروشان خاطرنشان کرد: به نتیجه رسیدن طرحهای ساماندهی نیازمند استمرار و همکاری همه جانبه تمامی نهادهای متولی در این حوزه به خصوص عوامل انتظامی، امنیتی و قضایی است و امیدواریم با تحقق این مهم شاهد موفقیت هرچه بیشتر این چنین طرحها در سطح شهر باشیم.