کد خبر:۱۱۰۲۲۸۵
حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی آزاد:

ضابطان قضایی بال قوه قضاییه در اجرای عدالت هستند

دادستان کل کشور با بیان اینکه اجرای عدالت و گسترش آن امری است که با همکاری و هم‌افزایی بین‌دستگاهی رخ خواهد داد، گفت: ضابطان قضائی بال قوه قضائیه در اجرای عدالت هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اولین جلسه کمیسیون مرکزی دستورالعمل نحوه اعمال ریاست و نظارت مقامات قضائی بر ضابطان دادگستری، با حضور اعضا و به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی‌آزاد برگزار شد.

دادستان کل کشور در ابتدای این جلسه با اشاره به اهمیت وظایف و تکالیف ضابطان دادگستری در برخورد با جرایم و مبارزه با فساد اظهار کرد: به‌علت گستردگی وظایف، تعدد مقررات و نبود یک قانون جامع و کامل ضابطان در مقام اجرای دستورات دچار مشکلاتی شده و موانعی پیش‌رو داشتند که حسب دستور اکید رئیس قوه قضائیه دستورالعملی با همین موضوع در دادستانی کل تهیه و تدوین و نهایتاً در خردادماه سال جاری ابلاغ شد.

وی گفت: این دستورالعمل با مشورت و نظرخواهی از سوی اعضا و ضابطان تهیه و تدوین شده که دستورالعمل خوبی است. البته این دستورالعمل نیز ممکن است دارای نواقص و معایبی باشد که قطعاً در طول اجرای دستورالعمل نواقص و مشکلات آن احصاء و در آینده مرتفع خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی آزاد با بیان اینکه اجرای عدالت و گسترش آن امری است که با همکاری و هم‌افزایی بین‌دستگاهی رخ خواهد داد، گفت: ضابطان قضائی بال قوه قضائیه در اجرای عدالت هستند.

دادستان کل کشور اظهار کرد: با دستورالعمل ابلاغی دیگر شاهد موازی‌کاری و احیاناً تداخل کاری نخواهیم بود و تکالیف ضابطان دادگستری در یک چارچوب منسجم صورت خواهد گرفت.

وی بیان کرد: این کمیسیون و این جلسه با هدف نظارت بر اجرای دستورالعمل و سیاست‌گذاری برای اقدامات پیش‌رو خواهد بود. بر اساس تکلیف دستورالعمل باید شیوه نامه‌ای در خصوص نحوه تبادل اطلاعات بین دستگاه‌قضایی و ضابطان دادگستری تهیه و ابلاغ شود تا به‌زودی این شیوه‌نامه هم آماده و بر اساس مفاد آن تکالیف انجام خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار