آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۲۶۲۸
در برنامۀ جلد دوم شبکه کتاب؛

کتاب«خواب‌های ناتمام» با حضور نویسندۀ آن معرفی می‌شود

بیست‌وششمین قسمت برنامۀ «جلد دوم» 17 مهر ‌ماه، ساعت 18 از شبکه‌کتاب به نشانی ketab.tv پخش می‌شود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه‌کتاب، الهه آخرتی، نویسندۀ کتاب «خواب‌های ناتمام» مهمان بیست‌وششمین قسمت برنامۀ «جلد دوم» است.

کتاب «خواب‌های ناتمام» روایت داستانی زندگی «اطیاف زبیدی» همسر شهید محمد شیبانی و تاریخ بخشی از مردم عراق است. شهید شیبانی یکی از شهدایی است که همراه با حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در فرودگاه بغداد شهید شدند. این کتاب، توسط انتشارات روایت فتح در ۳۰۴ صفحه عرضه شده است.

الهه آخرتی متولد ۱۳۶۹ در تهران و فارغ‌التحصیل رشته شیمی کاربردی است. کتاب حکایت‌زخم‌های ایشان در سال ۱۴۰۱، کتاب برگزیده جشنواره دفاع‌مقدس شد. از جمله آثار وی می‌توان به خورشید در سایه، هیچ چیز مثل همیشه نیست، کمی بیشتر بمان، حکایت زخم‌ها، از من نخواه آرام بگیرم و فصل رسیدن اشاره کرد. کتاب «خواب‌های ناتمام» موضوع گفتگوی این قسمت برنامه جلد دوم است.

گفتنی است، بیست‌وششمین قسمت برنامۀ «جلد دوم»، ۱۷ مهر ماه، ساعت ۱۸ از شبکه‌کتاب به نشانی ketab.tv پخش می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار